Darts

Ennyiért fogadhatsz Kovács Patrik Tour-kártyájára

  • Cesc18
megosztom

A magyar dartsos a napokban Niedernhausenben vitézkedik, ahol az európai Q-Schoolon próbál belépőt nyerni a profik közé.

Vasárnap megkezdődtek a Q-School küzdelmei és a két magyar közül Kovács Patrik kifejezetten jó rajtot vett, hiszen négy mérkőzést megnyerve egészen a negyeddöntőig jutott. Patyi egy német srácot és három hollandot győzött le, köztük azt a Benito van de Pas-t, aki hat alkalommal is megfordult már PDC-világbajnokságon. 

Kovács ezzel nagy lépést tett, hogy bekerüljön a Final Stage-be, azaz a legjobb 128 játékos közé. 

Ez azonban még csak az első lépés, az igazi kihívások majd csak ezt követően jönnek. Ezt a részét egyébként a tavalyi Q-Schoolon is abszolválta, a Pro Tour-kártyára viszont nem igazán volt esélye. 

Idén is nagyon komoly bravúr lenne, ha oda tudna érni a végelszámolásnál, hiszen 19 játékos csatlakozik be a Final Stage-be, köztük olyanok, akik az előző szezon végén veszítették el a Tour-kártyájukat. A mezőny tehát borzasztóan erős és sűrű még az európai selejtezőn is, szóval vagy egy borzasztóan erős kiegyensúlyozott teljesítmény kell a négy nap során vagy pedig egy kiemelkedő, ugyanis aki a napi versenyt megnyeri, az automatikusan kártyát kap. 

Az     felvette kínálatába Kovács Patrikot és 2.20-as szorzót kínál arra, hogy a magyar dartsos Pro Tour-kártyát tud nyerni. 

 

Hol találom ezt a fogadási piacot?
Válaszd ki az Unibet oldalán a darts sportágat, azon belül pedig PDC Qualiflying School


Patyi egyébként a hétfői, második versenyen 76-os körátlaggal rögtön az első mérkőzésén kikapott egy holland játékostól, tehát nem sikerült megismételnie a nyitónapi jó teljesítményét. Ettől függetlenül azonban még mindig jó eséllyel pályázik a Final Stage-re.

Az utolsó szakaszban többek között olyan játékosok csatlakoznak majd be, mint Karel Sedlacek, Jelle Klaasen, Krzysztof Kciuk, Cristo Reyes, Rowby-John Rodriguez, Jose Justicia és Toni Alcinas. De a fiatalok közül láthatjuk majd a Fabian Schmutzler, Sebastian Bialecki duót is, akik egyaránt kijutottak az előző világbajnokságra. Bialecki ráadásul éppen azt a selejtezőt nyerte meg, amelyen a magyar játékos is részt vett.
 

Szerinted sikerült Kovács Patriknak Pro Tour-kártyát nyernie?
 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

 

megosztom