Darts-vb 2022

Baromi erős érvünk van a kilencnyilas mellett

megosztom

Soha korábban nem láthattunk annyi tökéletes játékot egy világbajnokságon, mint a mostanin. A fináléban jön a negyedik?

Hétfőn este Michael Smith és Peter Wright feszül egymásnak az Ally Pally közönsége előtt, a döntőjük egyik izgalmas kérdése pedig, hogy hoz-e újabb kilencnyilast? Láthattunk már hármat is az elmúlt bő két hét során, ami történelmi volt, hiszen korábban kettő volt a legtöbb egy világbajnokságon. 

Hogy mi volt a közös ebben a háromban?
 

Fülöp László!
 

A Sport televízió kommentátorának kijárt a jóból ezen a világbajnokságon, hiszen mind a három kilencnyilas esetében éppen ő ült a kommentátori fülkében. 

Mint azt megtudtuk, a döntőt a két szakkommentátor, Ziegenhám Medárd és Vereczkey Lajos mellett éppen Fülöp László közvetíti majd, ennél erősebb érvet pedig nem tudunk hozni a kilencnyilas mellé. 

Na jó, az sem másodlagos, hogy például Wright a Callan Rydz elleni negyeddöntőben és a Gary Anderson elleni elődöntőben is eljutott nyolc tökéletes dobásig és mindkét esetben csak a dupla 12 fogott ki rajta. 

A két játékos egyébként olyan mennyiségben termeli a 180-akat, hogy az szinte borítékolható, hogy valamelyikük vagy mindketten eljutnak majd hat tökéletes nyílig. Hogy utána mi lesz a 141 sorsa, az majd elválik.

{"headTitle":"Michael Smith - Peter Wright","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-03 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz 9 nyilas a döntőben","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Smith 9 nyilast dob a döntőben","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Wright 9 nyilast dob a döntőben","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom