Serie A

Egyszerre fogadunk az Atalantára és ellene is!

  • varin
megosztom

Tartalékos Atalantát várunk, de így is lazán kiüthetik Gasperiniék az újonc Veneziát.

Atalanta-Venezia mérkőzéssel nyitjuk meg a Serie A 15. fordulóját, amely az Inter Spezia elleni meccse mellett a legkisebb szorzóval bír ebben a körben. Nem is nagyon szól semmi az újonc mellett, így nagyjából csak az a kérdés, mennyit tesz közé a bergamói együttes.

3657135

Rangadót rangadó követ Gian Piero Gasperini gárdájánál, hiszen szombaton Torinóban vizitált az Öreg Hölgy, ahol győzelemmel is távozott, majd hétvégén következik egy másik nagyágyú, a Napoli, méghozzá idegenben. És ha ez még nem lenne elég, akkor a kék-feketék jövő héten a Villarrealt fogadják hazai pályán a Bajnokok Ligájában, amely egy igazi ki-ki meccs, hiszen a győztes továbbjut, a vesztes kiesik.

A túloldalon annak ellenére, hogy a velencei gárdát többször is a Serie A leggyengébb csapatának tituláltuk, bőven akadnak biztató jelek. 14 meccsen a 15 pont egyáltalán nem rossz, és bizony a Cagliari, valamint a Genoa váratlan gyengélkedése miatt van is esélye az újoncnak egy bravúros bennmaradásra. Hétvégén ugyan tisztességes vereséget szenvedett Paolo Zanetti gárdája az Intertől (0-2), ám előtte a Bologna, Roma, Genoa hármas ellen 7 pontot(!) is szereztek Okerekéék, így nem kizárt, hogy a téli szünetre viszonylag nyugodtan mehetnek majd el a hazaiak.

pinnacle

Mondhatnánk ugyan, hogy vélhetően tartalékolni fog az Atalanta, emiatt van esélye egy szoros meccsre a Veneziának, de az igazat megvallva, még a bergamói cseresor ellen is van közte 2-3 gól. Az egyik tippünk tehát az Atalanta-hendi, aminél már egy 2-0 is kifizetné a nyereményünk felét.

Másik tippünk pedig a lapokra vonatkozik, hiszen a Venezia idegenben rendkívül sok figyelmeztetést kap, mérkőzésenként 3.75-öt. A vendégek -1-es ázsiai hendikepes tippje azt jelenti, hogy amennyiben a velencei csapat csak egy lappal kap többet, tétünk visszajár, míg a két lapos különbségtől tippünk nyerő.

{"headTitle":"Atalanta-Venezia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-30 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Venezia -1.0 lap","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atalanta -1.75","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657135] 2021-11-30 18:30:00 Atalanta - Veneziax;
megosztom