Foci-vb 2022

Ronaldóék vagy az olaszok maradnak le a vb-ről? Íme az oddsok!

  • varin
megosztom

Megszívta a két sztárcsapat, vagy a portugálok vagy az olaszok szégyenben maradnak.

Olaszország és Portugália is kizárólag csak magát okolhatja, amiért pótselejtezőre kényszerül, hiszen a két gigásznak végig a kezében volt a világbajnoki selejtezőcsoport megnyerése. Végül az olaszok a gólszegény játékuknak, míg a portugálok egy kései szerb gólnak köszönhetően lemaradtak az első helyről, így pedig vár rájuk még 2x90 perc. A sorsolás pikantériájának köszönhetően viszont az egyik válogatott szégyenszemre lemarad a vb-ről.

Fotó: M4 Sport

Ahogyan ugyanis az látszódik, a két csapat egy ágra került, így papírforma szerint olasz-portugál meccs lesz a kijutásért, ami azt jelenti, az előző két Európa-bajnok egyike, vagy szélsőséges esetben egyik sem lehet ott a világtornán. A papírforma persze olasz-portugál finálét ígér, hiszen Észak-Macedónia és Törökország nem tűnik túl nehéz ellenfélnek. Azt viszont a fogadóirodák sem tudják eldönteni, hogy Ronaldóék vagy Jorginhóék utazhatnak-e jövőre Katarba.

Melyik csapat jut ki a világbajnokságra a 3. ágról?
   
Portugália 1.90
Olaszország 2.00
Törökország 13.00
Észak-Macedónia 67.00

A legkiegyenlítettebb talán az első négyes, ahol Wales, Ukrajna, Ausztria és Skócia kapott helyet. Gareth Bale-ék az osztrákokat, a skótok pedig a szomszédunkat fogadják, az oddsok alapján pedig gyakorlatilag lehetetlen megmondani a finálé párosítását. Az oddsok szinte mindkét esetben megegyeznek, így pokolian jó kis 90 percekre számíthatunk itt.

Melyik csapat jut ki a világbajnokságra az 1. ágról?
   
Ausztria 3.00
Wales 3.50
Skócia 3.75
Ukrajna 4.50

A második ágon az oroszok a lengyeleket, a svédek pedig a cseheket fogadják, és ahogyan a többi mérkőzésen, úgy itt is a házigazda felé billen a mérleg nyelve. Nem árt azonban megjegyezni, hogy az oroszoknál Golovin és Szmolov, míg a svédeknél Krafth és Ibrahimovic nem játszhat az elődöntőben, így túl nagy gálát itt se várjunk. Az oddsok alapján egyébként az oroszok kicsit elhúztak a többiektől, míg a csehek kvalifikációja nem kis meglepetés lenne, a remek Eb-szereplés ellenére is.

Melyik csapat jut ki a világbajnokságra a 2. ágról?
   
Oroszország 2.50
Svédország 3.50
Lengyelország 3.50
Csehország 7.00
bet365

 

megosztom