Angol foci

Kiakadtak a Spurs-drukkerek, ezt az öt játékost zavarnák el

megosztom

Óriási meglepetésre kikapott a Tottenham a szlován Mura csapatától a Konferencia Liga csütörtöki fordulójában. A Spurs drukkerei a világ égésnek tartják az eredményt.

Nemcsak a csütörtöki játéknap, de talán az egész nemzetközi kupaősz egyik legnagyobb meglepetése született meg Szlovéniában, ahol a Mura egy 94. percben esett góllal 2-1-re legyőzte a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur csapatát. 

A meglepetés erejét jól mutatja, hogy a Mura győzelme akár 23-szoros szorzót is fizethetett a fogadóirodákban. 

Antonio Conte csapata ezzel bukta a csoportelsőséget, igaz a továbbjutást még az utolsó körben kiharcolhatja, hiszen a már biztos első Rennes-t fogadja majd hazai pályán.

Ezzel együtt érthetően felrobbant az internet Angliában és a közösségi médiában a Spurs pofára esésén kacag sok angol focibarát. Az okok nyilvánvalóak, a kilenc évvel ezelőtt alapított Mura a maga 4000 férőhelyes stadionjával és a 7,53 millió euró piaci értékkel bíró keretével egy teljesen más szintet képvisel, mint a Tottenham, így nem meglepő, hogy a londoniak a szurkolók céltáblájává váltak. 

Az első hazai gólt a muraszombati születésű Tomi Horvat szerezte 

"Három hete vagyok itt és már látom, hogy a helyzet egyáltalán nem könnyű. A Tottenham jelenleg nincs a legmagasabb szinten" - fogalmazott a mérkőzés után Antonio Conte, aki egyáltalán nem vette fél vállról a szlovén kicsapatot, ugyanis A-keretet vitt el a meccsre, a kezdőben pedig többek között Harry Kane és Dele Alli is helyet kapott. 

A drukkerek nem is az olasz menedzserben látják a hibákat, hanem a keret bizonyos játékosaiban. A Twitteren elindult egy olyan folyam, amelyben a Spurs-drukkerek azokat a játékosok nevezik meg, akiket véleményük szerint a klubnak azonnal el kellene adnia. 

Dele Alli, Sánchez, Lucas, Doherty és Sessegnon neve jelent meg a legtöbbször, a drukkerek többsége keresetlen szavak mellett ezt az öt játékost küldené el a csapattól. 

 

A Tottenham hétvégén a jelenleg kieső helyen álló Burnley otthonába látogat a Premier League-ben és jelenleg 2.05-ös szorzó körül mérik a londoniak győzelmét. A Spurs jelenleg a 7. helyen áll a tabellán, hátránya a 4. és egyben BL-indulást érő pozíciótól 4 egység. A fogadóirodáknál a Tottenhamnek egyébként minimális esélye van arra, hogy a TOP4-ben végezzen a szezon végén, a TOP6-ban való zárásuk viszont elgondolkodtató 2.00-es szorzón pakolható. 

{"headTitle":"Premier League - Tottenham ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első négyben végez ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első hatban végez ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tabella alsó felében végez ","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom