Bundesliga

Erre fogadunk Dárdaiék "kötelezőjén"

 • gb1
megosztom

Ugyan az oddsok alapján enyhe favorit a Hertha, de miután az Augsburg elverte a Bayernt, ez azért enyhén vitatható.

Több hír érkezett a napokban Berlinből, ahol a helyzet továbbra sem túl rózsás, bár Dárdai Pál helye talán nincs nagy veszélyben. Csapata szombaton limitált számú publikum előtt fogadja az Augsburgot, hiszen a városvezetés döntése alapján az Olimpiai Stadion bő felét tölthetik meg a nézők, persze ez is majdnem 40 ezer főt jelent. A szorzók alapján amúgy a kék-fehérek az enyhe favoritok, lássuk hát, mennyire reális ez.

3624451

Csapathírek
 

A Hertha nagyon fájó vereséget szenvedett az előző körben, hiszen a városi rivális otthonában maradt alul 2-0-ra. A frusztráló zakó azt jelenti, hogy az utóbbi három meccsen megszerezhető kilenc pontból nyolcat elhullajtottak Boatengék. A veterán középpályás nem is viselte túl jól az Union elleni találkozót, de az edzésen is akadtak gondok, mondjuk most nem vele, hanem a csapat bekkjével.

"Nem figyelsz? Nem kifelé kell! Tönkreteszed az egész gyakorlatot! Három napja csak botladozol az edzéseken, pedig szükségünk van rád!” - förmedt rá ekkor Dárdai játékosára, Torunarighára, aki a Bild beszámolója szerint ekkor dühében elrúgta a labdát, ám az edzés további részén már megfelelő intenzitással dolgozott, tehát hatott a dorgálás.

Sok idő nincs a sorok rendezésére, hiszen szombaton egy olyan ellenféllel mérkőznek meg, amely legutóbb a rekordbajnok Bayern ellen győzedelmeskedett. Mondjuk sokkal több pozitívumot nem is nagyon tudnánk az Augsburg mellett elmondani, amely az utóbbi 12/10 idegenbeli Bundesliga-bajnokit vereséggel zárta.

Tudtad? Dárdai még soha nem veszített edzőként az Augsburg ellen, öt győzelem, 5 döntetlen a mérlege!

A hiányzók tekintetében már javult a helyzet Berlinben, az eltiltott Boyata mellett Klünterre nem számíthat a magyar tréner, Darida és Boateng szereplése pedig kérdéses. A vendégek edzője, Markus Weinzierl nehezebb helyzetben van, hiszen olyan fontos játékosokat kényszerül mellőzni, mint Ruben Vargas vagy Strobl, bár Florian Niederlechner és Alfred Finnbogason a visszatérés határán vannak.

[3624451] 2021-11-27 15:30:00 Hertha Berlin - Augsburgx
Tudtad? A Bayernt verni rossz ómen - az utóbbi hat csapat, amely ezt véghez vitte, a következő bajnokin nem tudott győzedelmeskedni!

 

Mire fogadjunk
 

Nem csak Dárdaival van jó mutató az Augsburg ellen, hiszen az élvonalban, hazai pályán még soha nem kapott ki a Hertha a bajoroktól. Érdemes lehet tehát a megerősített "H" felé nézgelődni, mi viszont egy másik tippet veszünk ki. A 22beten rendszeresen megtaláljuk az utolsó gól idejének piacát, amelyen ezúttal a 72. percet húzták meg line-nak. Szerintünk kiegyenlített, végletekig kiélezett 90 perc van kilátásban, amely jó eséllyel csak a hajrában dől el, így ezt vesszük ki a találkozón.

{"headTitle":"Hertha-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-27 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gól a 72. perc után - igen","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624451] 2021-11-27 15:30:00 Hertha Berlin - Augsburgx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom