Tenisz

Tétünk háromszorosát nyerhetjük Fucsovics meccsén

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékosra az önbizalomtól duzzadó dél-afrikai Lloyd Harris vár az antwerpeni tenisztorna negyeddöntőjében.

A két játékos idén márciusban a dohai versenyen egyszer már összemérte a tudását. Akkor Fucsovics Márton nagy küzdelemben, szetthátrányból fordítva harcolta ki a győzelmet. Ez már csak azért is nagy szó volt, mert a nyíregyházi egy rotterdami finálét követően, alig néhány nap pihenővel érkezett meg Katarba, igaz, hogy Lloyd Harris sem volt a legfrissebb a "gyilkos" Stan Wawrinka elleni összecsapását követően.

A tavaszi mérkőzésükön éppen fordítva látták az esélyeket a fogadóirodák, mint most, avagy akkor Fucsovics számított a favoritnak. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Lloyd Harris","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-22 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Harris","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az antwerpeni csörtéjük abból a szempontból teljesen más lesz, hogy ezúttal mindketten frissen léphetnek majd pályára. Ami a formát és az önbizalmat illeti, Harris elég jól áll mindkettőt illetően. 

Ugye a dél-afrikai pályafutása eddigi legjobb Grand Slam eredményét érte el az idei US Open negyeddöntőjével. Nagy szerepe volt ebben az egykori profinak, Xavier Malisse-nak is, akivel tavasszal kezdett el együtt dolgozni. Olyan jó a kapcsolatuk, hogy Antwerpenben elindultak párosban és már két meccsen borítani tudták a papírformát.
 

>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Harrisnél tehát minden klappol a héten és ez meg is látszik az egyéni teljesítményén. A tehetséges Zizou Bergs ellen kezdett, majd tegnap Jan-Lennard Struffot hihetetlen meggyőzően takarította el az útból. A dél-afrikai még nem veszítette el a szervajátékát a tornán, a németet ráadásul úgy verte sima két szettben, hogy bréklabdát sem engedett. 

"Próbáltam a saját adogatójátékaimra fókuszálni és tudtam, hogy fogadóként lesz majd néhány lehetőségem. Örülök, hogy sikerült nyernem."

Ebben a sportágban minden a magabiztosságról szól, így nagy önbizalommal játszani hatalmas előny. Remélhetőleg ezzel az önbizalommal folytatom a tornát. 

Fucsovicsnak tehát fel kell kötnie a gatyáját, igaz ezen a héten végre újra életjelet mutat, hiszen az előző körben a 4. kiemelt Roberto Bautista-Agut ellen sikerült nyernie. Tény, hogy a spanyol kissé elvesztette a fonalat és nem játszik csúcsformában, de ez akkor is egy szép skalp volt a magyartól, főleg úgy, hogy tie-breakben elúszott az első játszma. 
 

Mire fogadjunk?


Javult Marci játéka az elmúlt két hónaphoz képest, de szerintünk Harris most sokkal inkább egyben van és minden esélye megvan, hogy akár meg is nyerje ezt a tornát. Bátran támaszkodhat a dél-afrikai a jó első szervájára, ami azért nagy előny. De ami igazán fontos, hogy nagy önbizalommal játszik és nagyon fókuszált. 

Tippünk, hogy Harris jut tovább, ami 1.60 körüli szorzón fogadható. Bátrabbak viszont megtámogathatják ezt egy overrel, mert Fucsovicsban azért megvan a potenciál, hogy szorossá tegye ezt a találkozót. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Lloyd Harris","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-22 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Harris nyer","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Harris nyer és játékok száma 22.5 felett","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom