Női kézi BL

Ezúttal is érdemes lehet a Fradi ellen fogadni?

megosztom

Az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is ugyanazt a tippet küldjük csatába az FTC BL-meccsén.

A hétvégén az ötödik fordulóra kerül sor a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Kirakatcsapataink közül elsőként ezúttal is a Ferencváros lép pályára, méghozzá hazai pályán, ahol az Brest együttesét fogadja. A bukmékereknél a hazaiak számítanak esélyesebbnek, háromesélyben 1.70 körüli szorzón fogadhatunk rájuk.

Újabb rangadót játszik a Ferencváros. - Fotó: fradi.hu

Továbbra is hibátlanok a ferencvárosiak az idei szezonban, de egyre jobban rezeg a léc. A válogatott meccsek okozta szünetet követően 31-31-es döntetlent játszottak az Esbjerg ellen otthoni környezetükben a BL-ben, úgy, hogy a végén mínusz kettőről sikerült egyenlíteniük. Azt követően, a hétközi bajnokin pedig ugyan 28-23-ra  nyertek Dunaújvárosban, de nagyon sokáig, egészen a 46. percig szenvedett a Fradi (akkor 18-18 állt az eredményjelzőn).

Hiányzók terén némi változás állt be a magyar csapatnál, Kovacsicsra és Tóthra továbbra sem számíthat a szakmai stáb, Szucsánszki ugyanakkor már vélhetően bevethető lesz szombaton, igaz, még közel sem lesz százszázalékos állapotban.

A franciák a tavalyi BL-ezüstérmet követően az idén az aranyat célozták meg, de eddig felemásan teljesítenek. Bajnokságukban egy kínos vereségbe néztek bele a nyitófordulóban a Bourg De Peagne otthonában, majd zsinórban négyszer nyertek, míg a BL-ben két győzelem és két vereség a mérlegük. A sikereket a Podravka és az Esbjerg ellen érték el, míg a zakókat a Rosztov és meglepetésre a Dortmund otthonában hozták össze (ne felejtsük el, hogy Németországban a Fradi csak ikszre volt jó).

A vendégeknél is van egy-két kimaradó, Pablo Morel vezetőedző vélhetően ezúttal sem számíthat majd Jaukovics és Kouyaté szolgálataira.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Mindezek tükrében pedig ahogy az elmúlt héten (akkor Esbjerg +1,5 volt a játék), úgy ezen a héten is a Ferencváros ellen fogadunk. A Brestre kínált +1,5-ös hendikepet húzzuk be, amibe a döntetlen mellett az FTC egygólos sikere is beleférne.A bukiknál a Fradi az esélyesebb, de az előjelek alapján bőven benne van a pakliban, hogy a Brest meglepi a zöld-fehéreket. Egyébként sincs nagy különbség a felek közt, így nem volna meglepő, ha a csapatok egy szoros meccset vívnának.

{"headTitle":"Ferencváros - Brest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-23 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brest +1,5","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom