Bajnokok Ligája

Ilyen pofonegyszerű is lehet(ne) a sportfogadás - fotó

megosztom

Ha nem borulnának a papírformák, a sportfogadók nagyon boldog emberek lennének.

Lezajlott a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulója, méghozzá úgy, hogy úgy nagyon nem történt meglepetés egyik találkozón sem, legalábbis ha azt nézzük, hogy a fogadóirodák szorzói alapján mindenhol az esélyesebbnek kikiáltott együttes tudott diadalmaskodni.

Érdekesség, hogy a 16 mérkőzés közül csak egy végződött döntetlennel, 15 esetben viszont győztes hirdettek a lefújás után.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<
 


A topfavoritok közül valamennyi csapat nyerni tudta a maga meccsét, így azok a sportfogadók, akik az esélyesebb csapatok támogatták az esélytelenebbekkel szemben, azok többnyire örülhettek.

Így tehetett 'monowatts' olvasónk is, aki egy remekbe szabott szelvényt töltött fel a Hathárom dicsőségcsarnokába. Olvasónk a Bayern München és a Juventus idegenbeli győzelmét vette ki a szerdai játéknapról, méghozzá élőben, a két "kettest" pedig remek oddsokon sikerült levadásznia a bet365 kínálatából.

Kettes kötésével egy 4,26-os szorzót tudott összeállítani és mivel a szelvényét tízezer forinttal küldte játékba, a nettó profitja több, mint 30 ezer jó magyar forint lett.
 

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket a TipPics-be!

Neked sikerült nyerned a Bajnokok Ligája-meccsekkel?

megosztom