Női kézilabda

Szlovákia sem jelenthet gondot a magyar válogatott számára

megosztom

Újabb könnyed győzelem előtt a magyar női kézilabda-válogatott, amely ezúttal Szlovákiával méri össze tudását.

Hétvégén folytatónak a 2022-es női kézilabda Európa-bajnokság selejtezői, a mieink vasárnap, Szlovákiában lépnek pályára. Az előjelek és a felek közti tudásbeli különbségeknek köszönhetően nem meglepő, hogy toronymagas favoritok vagyunk a találkozón.

A szlovákok sem jelenthetnek gondot a mieinknek. - Fotó: facebook.com/kezivalogatott

Jól sikerült Golovin Vlagyimir bemutatkozása a női kézilabda-válogatott kispadján, hiszen szerdán a mieink tíz góllal, 34-24-re verték Portugália legjobbjait. Az első félidőben még nem, de a másodikban végül kijött a felek közti reális tudásbeli különbség.

"Az elején döcögős volt a mérkőzés, belecserélgettem, néhány támadást el is kapkodtunk, de aztán a második félidőben felébredtünk és elkezdtünk igazán játszani. Ha minden így marad a vasárnapi, Szlovákia elleni találkozóra már elégedett leszek, mivel egyénileg is voltak kiemelkedő teljesítmények, de ezt a mérkőzést a csapat nyerte meg, igazi csapatjáték volt" - nyilatkozta szövetségi kapitányunk az mksz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZIKORA Melinda (SG BBM Bietigheim, német).
Jobbszélsők: KOVÁCS Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (Győri Audi ETO).
Jobbátlövők: KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), PLANÉTA Szimonetta (DVSC Schaeffler), TOMORI Zsuzsanna (Vipers Kristiansand, norvég).
Irányítók: LAKATOS Rita (Siófok KC), TÓTH Eszter (Motherson-Mosonmagyaróvári KC SE), VÁMOS Petra (DVSC Schaeffler).
Beállók: BORDÁS Réka (DVSC Schaeffler), HELEMBAI Fanny (Váci NKSE), TÓVIZI Petra (DVSC Schaeffler).
Balátlövők: HÁFRA Noémi (Győri Audi ETO), KÁCSOR Gréta (Váci NKSE).
Balszélsők: FODOR Csenge (Győri Audi ETO), MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), SCHATZL Nadine (Győri Audi ETO).
pinnacle

A hétvégi meccsnek ugyanazzal a kerettel megyünk neki, mint a szerdainak, avagy magabiztos győzelem van kinézőben. Mondjuk ezt úgy, hogy a szlovák női kézilabda azért fejlődik (a 2021-es világbajnokságra, ha szabadkártyának is köszönhetően, de kijutottak, ahol szintén egy négyesben lesznek velünk), továbbá hétközben egy szűk, ötgólos vereséget szenvedtek Spanyolországban, míg a legutóbbi, egymás elleni meccsünk 24-24-re végződött Szlovákiában.

Azonban az akkori találkozó nem osztott vagy szorzott (a világbajnoki selejtező odavágóját kilenc találattal nyertük meg pár nappal korábban), ráadásul ezúttal mi jóval frissebbek leszünk, és ugye most nagyobb a tét is.

Mindemellett sebességbeli különbség is van a javunkra, avagy nem volna meglepő, ha a magyar válogatott magabiztos, legalább hatgólos sikert aratna vasárnap Szlovákiában.

{"headTitle":"Szlovákia - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-10 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország -5,5","odds":"1.819","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Kattints a részletekért!

 

>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<

megosztom