Sportfogadás

Kockázat nélkül nyerhetsz 180 ezret az Aranylabda győztesével

Ezt a hosszú távú fogadást nem lehet otthagyni!

megosztom

Olyan szintű differencia van a bukmékerek kínálata között, hogy az már szinte cselekvéséért kiállt!

Bár még szűk két hónap hátravan a 2021-es Aranylabda győztesének kihirdetésééig, a nemzetközi sajtóban szinte naponta fel-felbukkan a téma. A nyári válogatott tornák után mi is beszámoltunk arról, hogyan is állnak az esélyek a fogadóirodák számai alapján, a Copa América elhódításával Lionel Messi rögtön az erőrangsor élére ugrott.  Az őszi idényből azóta lassan eltelt egy hónap, vagyis a jelöltek most kivághatják az utolsó nagy hajrát.

A sorrendben egyébként továbbra sincs nagy változás, az idei Aranylabda-győztes ugyanis a következő négy játékos közül kerülhet ki: Messi mögött a BL-győzelmet és Eb-címet szerző Jorginho valamint a gólrekordok sorát megdöntő Robert Lewandowski a nagy esélyes, tőlük picit lemaradva pedig N'Golo Kanté következik.

Aranylabda 2022
Játékos            
Lionel Messi 1,40 1,50 1,40
Jorginho 8,00 8,00 7,00
N'Golo Kanté 15,00 8,00 9,00
Robert Lewandowski 5,00 3,50 9,00

Ebből a táblázatból is jól látható ugyanakkor, hogy mekkora eltérések is vannak az irodák szorzói között. Abban nincs széthúzás, hogy Messi győzelme az 1.40-1.50-es tartományban fogadható, de a többi jelölt kapcsán nagyon komoly differenciák figyelhetőek meg.

A legdurvább Robert Lewandowski esetében áll fent: amíg a lengyel végső sikerét az Unibet csak 3,50-es szorzón kínálja, addig a Betclicnél 9,00-szeres kasszát húzhatunk ki a győzelmével.

Ekkora oddskülönbségnél már nem nagyon érdemes gondolkozni és elemezni, egyszerűen csak le kell csapni a lehetőségre!

 

Miért futhat be Lewandowski Messi előtt?

Bár a nyári időszakban a lengyel válogatott miatt Lewandowski nem tudott reflektorfénybe kerülni, azért ne feledjük, hogy mit tett le az asztalra az elmúlt másfél évben. Elég egyértelműnek tűnt, hogy övé lesz a 2020-as aranygömb, azonban a pandémiás helyzetre hivatkozva végül nem osztották ki az elismerést. Sokan már a húzást is úgy értékelték, hogy meglopták a bajorok gólzsákját, de Lewandowski a legjobb választ adta, ugyanis idén is folytatta remeklését és továbbra is elképesztő tempóban ontja a gólokat.

Tavasszal német bajnokságot és gólkirályi címet is nyert és természetesen elhódította az európai aranycipőt is, hiszen a Bundesligában egy közel 40 éves rekordot megdöntve 41 rúgott gólig jutott.

Az őszi idényben sem lassít egyelőre: a Bundesligában 7 forduló után 7 gólnál jár, a BL-ben két kör után 4 gólt termelt és eközben még a válogatottban is bevette az ellenfelek kapuját 3-szor. Jelenleg nincs nála hatékonyabb támadó a kontinensen és mivel a legmagasabb szinten dönti halomra a rekordokat, nagyon nem férhet kétség az esélyeit illetően sem.

"Tudom, minden jó meccs a válogatottban vagy a klubomban növeli az esélyeimet a szavazáson. Sok címet nyertem az elmúlt két évben, ezért is gondolok arra, hogy megnyerhetem az Aranylabdát. Természetesen ez egy hatalmas elismerés lenne a számomra, büszke vagyok, hogy az egyik jelölt én vagyok. Remélem a politika nem befolyásolja majd a döntéshozókat és a szavazás az alapján dől el, hogy melyik játékos mit ért el a pályán"- fogalmazott Lewandowski, ami azért lehet érdekes, mert rá nem jellemző, hogy maga mellett korteskedne, de talán most ő is érzi, hogy élete nagy esélye előtt áll.

{"headTitle":"Aranylabda 2022 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Robert Lewandowski ","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Nem csökkenti Lewa esélyeit az sem, hogy Lionel Messi Párizsba szerződött. Az argentin csillagnak egyelőre még döcög a játéka a francia együttesben, ez pedig megváltoztathatja az esélyeket. A bajnokságban még nem szerzett gólt, nem is nagyon villog, igaz a csapat így jól teljesít, de nagyon már nem tud akkorát dobni a PSG-vel, amellyel plusz voksokat szerezhetne magának. Persze a Copa-siker amolyan életműdíjként is értelmezhető az ő esetében, a válogatott trófea ugyanis még hiányzott a vitrinjéből.

A harmadik esélyes az olasz Jorginho, aki viszont posztjából adódóan nem veheti fel a versenyt ismertségben és csillogásban a két támadóval. Érdekesség, hogy Jorginho maga nyilatkozta azt, hogy nem lenne túl korrekt, ha ő nyerné meg a díjat, mivel nem ő a legjobb játékos. Az más kérdés, hogy egy BL-győzelem és egy Eb-cím azért őt is esélyessé teszi.


Összességében mi úgy látjuk, hogy ezen a kiemelten magas szorzón Robert Lewandowski győzelme szinte kötelező kategória, amit így fogunk gondolni, ha végül nem a lengyel lesz a befutó. Különösen úgy, hogy ez a magas szorzón a Betclic kínálatában érhető el, ahol az újonnan regisztráló játékosok akár 20. 000 forint értékű ingyenes fogadásra jogosultak.

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom