Serie A

Már 4 lappal is szép pénzt nyerhetünk a római derbin

  • varin
megosztom

Ha Lazio-Roma mérkőzés, akkor szinte magától értetődik, hogy a lapokról kéne szólnia.

Fővárosi derbit rendeznek Budapest mellett Rómában is vasárnap, a Lazio-Roma találkozó pedig idén sem lesz éppen unalmas focizgatás. A Sasok és a Farkasok közül most utóbbi tűnik kompetensebb csapatnak, ám biztosra menni egy ilyen meccsen teljességgel lehetetlen.

3657058

A forma azonban egyértelműen a "vendégek" mellett szól, hiszen amíg José Mourinho fiai 3, addig Sarri tanítványai már 7 elvesztett pontnál járnak. Az Égszínkékek számára különösen aggasztó lehet a forma, hiszen a Milan elleni idegenbeli vereség még csak-csak belefér, miként az EL-kudarc után sem kellett összeüljön a válságstáb, ám az, hogy egy Cagliari és egy Torino ellen a hajrában kell megmenteni az egyik pontot, na az már problémás. A Lazio nyáron kinevezett trénere azonban nem fél az újabb kudarctól.

"A média nagyon nagyot téved, ha azt hiszi, az a nyomás, amelyet rám helyeznek, a valóságban is ott van rajtam. Ahol a leginkább éreztem ezt, az egy Serie C-s mérkőzés volt a Sangiovannese-Montevarchi derbi volt, amely régen több halálos áldozatot is követelt. Na, azok igazán kemény meccsek voltak. Persze mindannyian tudjuk, hogy ez nem egy szokványos 90 perc, ott vannak a pillangók az ember gyomrában, de kár bármitől is félnünk" - mondta Sarri.

A két csapat utolsó 8 római rangadójából egyet sem nyert meg az "idegenben" játszó csapat, a mérleg 5-3-0.

Ha Derby della Capitale, akkor természetesen illik számításban venni a lapokat. A játékvezető ezúttal Marco Guida lesz, akinek az elmúlt hónapjai nem sikerültek igazán keményre, de azért bőven benne van a potenciál. A 40 éves sípmester eddig egyetlen római derbit vezetett, akkor 7 sárgáig jutott, így nem csoda, hogy a fogadóirodáknál most is ez az egál line.

Ennek mentén ajánlunk tippet erre a mérkőzésre is, mert bár a 7-es line kicsit soknak tűnik, egy kis csellel már akár 4 kártyával is szép pénzt nyerhetünk.

{"headTitle":"Lazio-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-26 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz kiállítás","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1. félidő 1 lap felett + 2. félidő Lazio 0 lap felett + 2. félidő Roma 0 lap felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657058] 2021-09-26 18:00:00 Lazio - Romax;
22bet

 

megosztom