NFL

Erős tippel nyitjuk a 3. játékhetet!

 • LuckyLuck
megosztom

Péntek hajnalban a Houston Texans és a Carolina Panthers ütközetével indul az NFL alapszakaszának 3. játékhete.

Mindkét csapat remek rajtot vett, hiszen vezetik a maguk csoportját, ugyanakkor papíron mégsem ígérkezik ez egy igazán szoros találkozónak, amit jól mutat, hogy a Panthers idegenben 8 pontos favorit...

Ez nagyban annak köszönhető, hogy a hazaiak az előző fordulóban elveszítették a kezdő irányítójukat. Noha Tyrod Taylor nem a legnagyobb sztárja a ligának, de egyáltalán nem játszott rosszul. Helyére a harmadik körös Davis Mills ugrik be, aki pokoli este elé néz az eddig briliánsan játszó carolinai védelem ellen. 

Két fordulót követően a Panthers védelme engedte eddig a legkevesebb pontot, futott és passzolt yardot. 

Hatalmas erőssége a vendég defense-nek, hogy igazi csapatként működnek együtt és nem egy-egy sztár vette hátára az egységet. Ebben hatalmas szerepe van Phil Snow védőkoordinátornak, aki remekül keveri a kártyákat. 

Millsre nem csak azért vár nagyon nehéz feladat, mert ez lesz az első NFL-meccse kezdőként, hanem, mert a Panthers védelme generálta eddig az egyik legnagyobb nyomást a ligában, az előtte dolgozó fal pedig meglehetősen sebezhető. 

A labda másik oldalán sem túl rózsás a Houston helyzete, ugyanis Sam Darnold igencsak jó formát mutat. Végre egy jó támadófal van előtte, így pedig remek játékra képes. Nagy veszélyben ezúttal sem lesz, ugyanis a Texans nem igazán képes komoly nyomást helyezni az irányítókra. 
 

Mire fogadjunk?


A Houston a liga egyik leggyengébb csapata, amely erőn felül teljesített az első két fordulóban. Taylor kidőlése viszont megpecsételheti a sorsukat, Mills ugyanis sokkal könnyebben zavarba hozható, mindemellett a Panthers egyébként is jobb erőkből áll. 

Két tippel próbálkozunk, az egyik, hogy Mills 211.5 passzolt yard alatt marad, a másik pedig, hogy a vendégek méretes pofont osztanak ki. Utóbbit kifejezetten erős fogadásnak gondoljuk.

{"headTitle":"Houston Texans - Carolina Panthers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-24 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mills passzolt yardja 211.5 alat","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Panthers -8","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom