NFL

Ennek a kombinak kötelező zöldülnie!

megosztom

A 2021/22-es NFL-szezon 2. játékhetén a Chargers - Cowboys és a Jets - Patriots meccsekkel dupláznánk.

Los Angeles Chargers - Dallas Cowboys

Ha röviden és tömören szeretnénk indokolni a tippünket, akkor azt mondhatjuk, hogy két nagyon jó erőkből álló támadósor néz farkasszemet, két gyengébb játékerőt képviselő védelemmel.

Egy kicsit jobban kibontva pedig láthatjuk, hogy a Cowboys O-Line még mindig kiváló, hiszen a Tampa Bay védelme ellen is rengeteg időt biztosítottak Prescott számára a célpontok megtalálásához és ennek köszönhetően végig meccsben voltak. Ez az egység erre a hétre ugyan elvesztette egy nagyon fontos tagját La'el Collins eltiltása okán és emiatt az ő oldalán gondban is lehetnek majd a Joey Bosa által generált pass rush levédekezésében, de arra számítunk, hogy a támadósor teljesítménye drasztikusan nem esik majd vissza, mivel az elkapóknak jó matchupjaik vannak a Chargers secondary-je ellen, ahonnan pedig Chris Harris vált ki egy sérülés miatt, így ők sem a legerősebb összeállításukban lépnek majd pályára. Emellett Elliott számára is jóval kedvezőbb a mai matchup, mint a múlt heti volt.

A labda másik oldalán szintén egy kiváló O-Line áll majd fel, amely a múlt héten hozzásegítette Justin Herbertet, hogy a Washington elit pass rush-a ellen győzelemre vezesse a csapatát. Ezúttal jóval könnyebb dolga lesz ennek az egységnek, mert a Dallas sérülések miatt nélkülözni lesz kénytelen a két legjobb passzsiettető játékosát, így Herbertnek rengeteg idő áll majd rendelkezésére, hogy játékba hozza az elkapóit, akiknek szintén nagyon jó matchupjaik vannak a Cowboys gyengécske secondary-je ellen. Austin Ekeler játéka pedig felteheti majd a pontot az i-re, hiszen a Chargers O-Line futásblokkolásban is jó teljesítményt nyújthat ma, ő pedig nem követi el ugyanazokat a hibákat, amelyeket múlt héten a Tampa futói megtettek, hiszen nagyon labdabiztos játékosnak számít.

Mindezekből kiindulva egy igazi közönségszórakoztató meccset várunk, ahol összességében bőven több, mint 50 pont kerülhet fel az eredményjelzőre.

 

New York Jets - New England Patriots

Mindkét csapat vereséggel indította a szezont, de a Patriots részéről láthattuk a meggyőzőbb játékot, ennek megfelelően pedig még idegenben is masszív favoritnak számít ezen az AFC East rangadón. 

Zach Wilsonra, a Jets újonc irányítójára várhatóan pokolian nehéz meccs vár, miután az előtte munkálkodó támadófal borzasztóan gyenge lábakon áll. Wilson az első játékhéten is többször az életéért menekült, hatszor pedig nem tudta megúszni, hogy földre vigyék. Nagy napja lehet tehát a Pats védelmének, Bill Belichick egyébként is mindig kitalál valamit, ha újonc irányító áll fel ellenük, és a Jets problémáit tovább tetézi, hogy ebből az amúgy is gyenge támadófalból Mekhi Becton 4-6 hétre kidőlt. Ez egy olyan kulcsfontosságú matchup, ami gyakorlatilag megalapozhatja a Pats sikerét, hiszen ha folyamatosan nyomás alatt tartják Wilsont, akkor sok hazai pont aligha kerül fel az eredményjelzőre. Éppúgy, mint a múlt héten, amikor csak 14 pontot kreáltak...

Ugyan a labda másik oldalán Mac Jones személyében szintén egy újonc irányítót láthatunk majd, de az egykori alabamai srác egyáltalán nem játszott rosszul a debütáló meccsén. Sőt, kifejezetten biztató volt és nagy nyomásra a mai napon sem kell számítania, illetve a Pats részéről a futások is működhetnek, tehát nem igazán látni, hogy a Jets hogyan tudná ezt a meccset megnyerni.

Éppen ezért nem is cifrázzuk a tippünket, szimplán behúzzuk a Pats győzelmét. A Jets egyébként hazai pályán 2010-ben tudott legutóbb Belichickék ellen nyerni, az elmúlt 10 egymás elleni meccsükből pedig mindegyiket elveszítette. 

{"headTitle":"NFL, 2. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-12 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.03-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Chargers - Cowboys 49.5 pont felett","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Patriots nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj NFL-re és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom