NB II

Kombiztunk egy bátrat a magyar másodosztályból

  • varin
megosztom

Három meccses szelvénnyel készülünk fel az esti Bajnokok Ligája-izgalmakra.

Szerda délután, még a BL-meccsek előtt a magyar futballé lesz a főszerep, hiszen teljes fordulóra kerül sor az NB II-ben. Ezen jeles alkalomból egy könnyed, biztonságosnak tűnő kombival próbáljuk meg megnyerni a Bajnokok Ligáján elbuknivaló tőkét. Lássuk hát a szelvényt!

 

Soroksár-III. Kerület

Nem a világ legmagasabb szorzója ez az @1.28, viszont azt nézve, hogy más irodánál az @1.21 a maximum, akad benne némi érték, no meg igen nehezen is bukható.

Az újonc III. Kerület nem kezdte túl jól a szezont, egyetlen győzelmet számlálnak, azt a majdnem biztosan kieső Tiszakécske ellen. Ugyan teljesítményük sokat javult az első három forduló megszerzett 0 pontja és 1-9-es gólkülönbsége után, ám Soroksáron így is valószínűtlen a pontszerzés.

Kattints a részletekért!

A fővárosi csapat ugyanis megszerezte Békéscsabán első győzelmét, hazai pályán pedig ez Lipcseiék számára kötelezően megoldandó feladat. Nem néz ki túl jól a hét meccsen megszerzett 6 pont, viszont nem árt tudni, hogy a Sori most játssza csak második hazai meccsét, az ilyen, kötelező győzelmekkel pedig gyorsan lehet feljebb kapaszkodni.

Még több NB II-es focitippért látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol több tippmester is publikált már ötletet a szerdai játéknapra.

 

Haladás-Tiszakécske

Mint azt fentebb is említettük, a Tiszakécske szinte biztos távozónak tekinthető. Az újoncnál viharsebesen érkezett is az edzőváltás, ami azért a morálnak aligha tesz jót egy ilyen remek NB III-as szezon után, ráadásul Szombathelyen pontot szerezni jelen állapotukban igazi csoda lenne.

A Haladás ugyanis egy igen nehéz sorsolással a háta mögött is veretlen, és 15 megszerzett pontjával bejelentkezett az NB I-ért.

Alacsony az odds a hazai sikerre, de Németh Szabolcs fiai ezt a meccset 2-3 góllal simán meg kéne nyerjék.

 

Szentlőrinc-Dorog

Amikor nyáron szinte a teljes szentlőrinci keret kicserélődött, aligha hihette bárki, hogy a piros-feketék nemhogy a kiesés ellen nem küzdenek, de hét forduló elteltével még veretlenek maradnak. Harsányiék 11 ponttal és 0 vereséggel állnak a 9. pozícióban, öt döntetlenjük pedig a Siófok után a legmagasabb szám.

Egy szintén igencsak jól kezdő Dorog látogat most a Szentlőrinchez, ám a vendégek dolgát több sérült is nehezíti. Fenyvesi László tanítványai az utolsó három meccsükből kétszer is vereséget szenvedtek, most azonban egy döntetlen is elég lenne a kombi ezen elemének zöldüléséhez.

{"headTitle":"NB II-es kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-15 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 2,33","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Soroksár-III. Kerület - Soroksár DNB ","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Haladás-Tiszakécske - Haladás","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szentlőrinc-Dorog - 1x","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom