Bajnokok Ligája

Egy világhírű iroda oddsmestere szerint ez erős tipp a Barca-Bayernre

megosztom

Több ízben találkozhattatok már oldalunkon oddmesteri tippel és bizony sok esetben elég jól ráéreztek a nyerőre. Ezúttal a Barcelona és a Bayern München rangadója került górcső alá a szigetországi gurunál.

Kedden megkezdődnek a Bajnokok Ligája küzdelmei és már az első csoportkörben kiváló meccsek várnak ránk. A prímet természetesen a Barcelona és a Bayern München ütközete viszi, amelyet alaposan körül is jártunk, utolsóként pedig lássuk, hogy egy oddsmester, hogyan vélekedik az esélyekről.

3714046

"A két csapat legutolsó egymás elleni meccsén a Bayern kivégezte a Barcelonát. Azóta a Katalánoknál már nincsen se Messi, se Suarez, akik pedig a helyüket átvehetnék, Dembele, Fati és Braithwaite sem bevethető. 

Depay hatalmas pozitívum, de egymaga nem lesz elegendő, hogy megváltoztassa a játékot. Piquet és Busquets is ott lesznek a csapatban, akik természetesen csodás játékosok, de legutóbb láthattuk, hogy mennyire tehetetlenek a Bayern-támadásokkal szemben."

A Bayern nyerési esélye masszív. Számomra ez a legerősebb tipp ezen a játékhéten...

- mondta a szigetországi oddsmester, aki szerint Robert Lewandowski lesz az idei sorozat gólkirálya. A Bwin-nél erre is fogadhatunk, méghozzá kereken hatszoros pénzért cserébe. 

{"headTitle":"Barcelona - Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern nyer","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre, markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt és szerezd meg a két VIP-jegyet az FTC budapesti EL-meccsére

  

[3714046] 2021-09-14 21:00:00 Barcelona - Bayern Münchenx;

 

 

 

 

 

 

 

 

megosztom