La Liga

Fogadáskészítővel tippelünk az Atlético barcelonai vendégjátékára

  • mr.blonde
megosztom

A címvédő Atlético Madrid vasárnap az újonc és még nyeretlen Espanyol otthonába látogat.

A válogatott szünet után folytatódnak a topligák, bár néhány topcsapat számára meglehetősen nehézkes lesz a hétvégi bajnoki. Spanyolországban a Sevilla - Barcelona meccset el is halasztották a sok hiányzó és a vírusveszély miatt, de vasárnap a két madridi gigász egyaránt pályára lép. 

Mi most a bajnoki címvédő Atlético meccsét próbáljuk körüljárni, amely vasárnap kora délután az újonc Espanyol vendége lesz. 

3629128

Csapathírek

A szorzókból is látható, hogy meglehetősen szép szorzót fizetne egy vendéggyőzelem, ami ugyanakkor becsapós is lehet, hiszen számos kérdőjelet találunk a fővárosiak körül.  

Az biztos, hogy Diego Simeone a bajnokság egyik legjobb, hanem a legjobb támadótriójával rendelkezik, hiszen Griezmann visszatérésével felállhat majd a Suárez, Félix, Griezmann hármas. Egyelőre azonban erre még várni kell. 

Joao Félix még egyelőre felépülőben van nyári bokaműtétjéből, így nem tudni mikor térhet vissza a csapatba. Suárez a héten az uruguayi válogatottal Dél-Amerikában selejtezett, így kérdéses, hogy milyen állapotban tért vissza és mennyit tud vállalni vasárnap. 

Hasonló a helyzet Griezmannal is, annyi plusz adalékkal, hogy ő ugye még csak most csatlakozott régi-új csapatához, szóval elég fura lenne, ha már az Espanyol ellen kezdeni, sőt, akár csak pályára lépne. 

Az Espanyol egy év kitérő után került vissza a La Ligába, de a start egyelőre döcög a katalánoknak. Bár a sorsolásuk nem volt túl acélos, még nem sikerült gólt szerezniük, az pedig kész bravúr, hogy így is összekapartak két pontot. Hiányzók terén csak Yangel Herrerát kell megemlítenünk. 

Mire érdemes fogadni? 

Adott egy újonc hazai együttes, amely komoly gondokkal küzd támadásban és adott egy címvédő vendég csapat, amely évek óta a legjobb védelemmel büszkélkedhet a La Ligában. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a sztárcsatárok akár hiányozhatnak is az Atlético soraiból, akkor rögtön ki is lyukadunk oda, hogy ezt a meccset érdemes underre tenni. A gond csak az, hogy a fogadóirodák is efelé a szcenárió felé hajlanak, hiszen +/-2,25 és +/-2 gólon húzták meg az egál határokat. 

Az Atlético sem játszik még igazán csúcsformában, bár az, hogy még veretlenek mutatja, hogy idén hasonló masszív teljesítmény várható tőlük, mint az elmúlt években. Okos és taktikus játék kell most is a vendégektől, hiszen vélhetően ez egy fizikális találkozó lesz, ahol a látványos focit elnyomhatja a férfias küzdelem. 

A meccsre való fogadásunkhoz a bet365 fogadáskészítőjét hívjuk segítségül, és három kis szorzóból álló opciót gyúrtuk össze egy 1,80-as szorzóvá. Tippünk értelmében az Atlético nem kap ki, legalább az egyik félidőt megnyeri és mindkét csapat szerez legalább 1-1 lapot. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Espanyol - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-12 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Atlético vagy döntetlen + Atlético nyer legalább egy félidőt + Mindkét csapat kap büntetőlapot a mérkőzésen ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3629128] 2021-09-12 14:00:00 Espanyol - Atlético Madridx;
megosztom