Foci-vb 2022

Még a saját kezünkben a sorsunk, de innen csoda lenne a kijutás

megosztom

Az utolsó percben szerzett lengyel gól még nagyon fájhat nekünk...

Bár a három pontot begyűjtötte a magyar válogatott szerda este Andorra ellen a Puskásban, a játék képe erőteljesen döcögött, így összességében mindhárom szeptemberi selejtezőmeccsünk után csalódottak lehettek a magyar szurkolók. A hatodik játéknapon rajtunk kívül Albánia is hozta a kötelezőjét, míg a lengyelek bravúrpontot szereztek az angolok ellen, így kiváltképp nehéz helyzetbe került a válogatott a katari vb-kvalifikációt tekintve.

337155

Ahogy szerdán megírtuk, a Nemzetek Ligáján keresztüli pótselejtezős hely megszerzése elég távolinak tűnik az osztrákok gyengélkedése okán, így muszáj lenne az I-csoporton keresztül beverekedni magunkat a második helyre. Bár lement egy újabb kör, a Bet365 ugyanakkora esélyt ad nekünk, mint a szerdai játéknapot megelőzően, így hat és félszeres szorzóval fogadhatunk a mieink továbbjutására. 

A lengyelek szorzója minimálisan, 1.22-ről 1.20-ra esett be a bravúrpont után, addig az albánok kijutására hétszeres pénzt fizetne az iroda.

Folytatás októberben, amikor el is dőlhet a sorsunk, hiszen az albánokat fogadjuk, majd Angliába utazunk, míg az angol meccsel egy játéknapon az albán-lengyelre is figyelnünk kell. A lengyelek rövidre zárhatják a kérdéseket, ha el tudják hozni mindhárom pontot az albánoktól, persze csak akkor, ha nem sikerül a magyaroknak világszenzációt okozni a Wembley-ben...

{"headTitle":"I-csoport Magyarország az első két helyen végez","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nem","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom