Foci-vb 2022

Mennyit rámolunk Andorrának? - szerkesztői tippek a selejtezőre

megosztom

A magyar szurkolók tökéletesen emlékeznek még történelmünk egyik legarcpirítóbb zakójára. Csak nem ismétlődik meg...

Fotó: MTI

mr.blonde

Andorra egyre kellemetlenebb ellenfél az európai közép- és nagycsapatok számára, így arra számítok, mint amire az elmúlt években oly sokszor volt példa, mégpedig, hogy ameddig bírják erővel, addig tisztesen helytállnak majd. Az angolok, a lengyelek és a mieink ellen is megúszták 1 kapott góllal az első játékrészt, azonban ahogy fogy a szufla, úgy törik fel a védelmüket az erősebb csapatok.

Hasonlóra számítok ezen a találkozón is. A mieink egy kisebb mentális gödörbe kerülhettek, hiszen két vesztes meccs van a hátunk mögött, így arra számítok, hogy döcögős lesz a kezdés. A fordulás után viszont egyre inkább fáradhatnak a vendégek, így szerintem a második félidő több góljára kínált közel kettes szorzó játszható tipp.

Tipp: A legtöbb gól a második félidőben születik@1.95    


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


varin

Ez a meccs ugyanúgy lehet izzadtságszagú 1-1, mint sima 4-0. Na jó, nem ugyanúgy, utóbbira nem látok jelenleg sok esélyt, még akkor sem, ha egy valószínűleg eléggé fáradt andorrai csapat látogat Budapestre, amely végigvédekezte az angliai meccsét, nagyon tisztességesen tartva a 0-1-et sokáig.

3495360

Mint azt kifejetettem a kedd délutáni cikkemben, nálam itt egyértelműen a szabálytalanságokban van az érték. Andorrában is megtapasztalhattuk, milyen pokróc stílusa van a miniállamnak, nem lesz ez másként itt sem. Nem eresztem hát bő lére az elemzést, maradok ennél az opciónál.

 

Tipp: Andorra -6.0 szabálytalanság @1.80  

 

gb1

Lélektanilag kifejezetten fontos meccs előtt áll a hat meccse nyeretlen magyar válogatott, amely a bukik szerint alsó hangon 3 góllal verheti Andorrát. Pont ennyit sikerült közé tenni az odavágón, de akkor sokkal motiváltabb volt a csapat. Rossi mester persze fogadkozik, hogy nincs minden veszve, de a forgatókönyv a szokásos, megint csak a matekozás és a halvány reménysugár maradt a vb-kijutásra. Éppen ezért nem hinném, hogy fiaink maxon pörögnek majd, bár azt is kétlem, hogy megégnének, így az alábbi tippet érzem erősnek.

 

Tipp: Csapat 1 nyer és 3.5 gól alatt @1.99    

Cipolla

Kötelező győzelem előtt állunk, ami bár sosem egyszerű, Andorra ellen mégis remek lehetőséget nyújt kiköszörülni a csorbát. A magyar válogatott nincs jó passzban, az előrejáték nyögvenyelős, ettől függetlenül tisztességgel oda fognak állni és gond nélkül lépjük túl a miniállamot. 

Úgy gondolom, hogy mindkét félidőt meg tudjuk nyerni, vélhetően kapott gól nélkül lehozva a találkozót. Ez azt jelenti, hogy akár 2-0 is elég lehet már, hogy nyerő legyen a tipp. 

 

Tipp: Magyarország megnyeri mindkét félidőt @1.66    


 

Szerintetek mire lehet érdemes fogadni a Magyarország-Andorra vb-selejtezőn?

 

[3495360] 2021-09-08 20:45:00 Magyarország - Andorrax;
megosztom