Foci-vb 2022

Izgalmas ez a 6-os szorzó Szoboszlai Dominikre

megosztom

Szoboszlai góllal vagy gólpasszal zárja a meccset? Befejel-e egy szögletet valamelyik védőnk? Izgalmas játékos speciális fogadások a Magyarország-Andorra mérkőzésre.

Már csak néhány óra van hátra a Magyarország - Andorra vb-selejtezőig, ahol nem lehet kérdés a magyar válogatott esélyessége. Sajnos az elmúlt két mérkőzés egyáltalán nem sikerült jól Marco Rossi legénységének, így pedig a kötelezőbbnél is kötelezőbb a három pont Andorra ellen.

A fogadóirodák számaiból legalább 2-3 gólos különbség lehet a realitás, azt pedig már korábban megpróbáltuk körbejárni, hogy a lehetséges magyar találatokon melyik játékosok osztozhatnak.

Mostani cikkünkben csavartunk egyet a dolgon és az Unibet kínálatában elérhető játékos speciális fogadási lehetőségeket mutatjuk be.

Fotó: MTI

A magyar csapatból elsősorban Szoboszlai Dominikre fókuszál az iroda, aki jelenleg a legértékesebb és legnépszerűbb magyar labdarúgónak számít, viszont az angolok és az albánok elleni meccs után a szurkolók egy része keményen beleállt a még mindig csak 20 éves játékosba.

Szoboszlainak valóban nem voltak jó meccsei, de egy ember nyakába nem lehet varrni a vereségeket, Dominik motiváltságát pedig jól példázza, hogy bár a Lipcse visszarendelte őt a csapathoz, ő inkább maradt a válogatottnál. Ez mindenképpen jelzésértékű és Andorra ellen azért nem világsztár vagy éppen olasz élvonalban játszó védőkkel kell szembenéznie.

Egy szerdai Szoboszlai-gól 2.10-es szorzóval fogadható, még egy Szoboszlai-gólpassz 2.80-as oddsot kapott. Ha netán szabadrúgásból találna be Andorrának, azzal már egy komoly, kereken 9-szeres kasszát húzhatnánk ki. Még izgalmasabb talán az a fogadás, hogy Szoboszlai a 16-oson kívülről talál a kapuba, hiszen a remek rúgótechnikával megáldott támadó középpályástól ritkán látunk közeli találatokat. Erre az opcióra 6-szoros oddsot kínál az Unibet.

Andorra vélhetően beparkolja majd a buszt a kapuja elé, így a pontrúgásoknak nagy jelentőségük lehet. Ez azt is jelenti, hogy magas védőink esélyesek lehetnek a gólszerzésre, emiatt a Fenerbachéban légióskodó hátvédünk fejesgólja szerintünk komoly értéket tartogat, hiszen 21-szeres szorzón fogadhatunk egy Szalai-féle bólintásra.

{"headTitle":"Magyarország - Andorra ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólpasszt ad ","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szoboszlai a 16-oson kívülről gólt szerez ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szoboszlai közvetlen szabadrúgásból gólt szerez ","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szalai Attila fejesből gólt szerez ","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT!<<<

unibet
[3495360] 2021-09-08 20:45:00 Magyarország - Andorrax;
megosztom