Foci-vb 2022

Ez a Szoboszlai-szorzó nagyon el van szúrva!?

megosztom

Remek formában várják kulcsembereink az angolok elleni hazai vb-selejtezőt. Ki lehet a magyar válogatott nyerő embere?

Csütörtökön ismét szoríthatunk a magyar válogatottnak, Marco Rossi együttese a nyári Európa-bajnokságot követően újra egy világklasszis csapat ellen mutathatja meg magát. Az Eb-döntős és vb-bronzérmes Anglia ellen minden erőnkre szükség lesz, de az biztos, hogy a több, mint 60 ezer magyar szurkolón nem fog múlni semmi.

A nagy meccs előtt kifejezetten üdvözítő volt látni, hogy a magyar válogatott kulcsemberei remek formában kezdték meg az új szezont. A német Bundesligában légióskodó sztárjaink közül Szoboszlai Dominik, Sallai Roland és Szalai Ádám is megszerezte meg első bajnoki gólját, az új arcok közül pedig az Amerikában légióskodó Schön Szabolcs és Sallói Dániel is remekelt az elmúlt hetekben. Védőink és középpályásaink is folyamatosan játéklehetőséget kapnak klubjaikban, így ezúttal tényleg minden előjel pozitívnak tekinthető, Marco Rossi pedig közel a lehető legjobb csapatával állhat ki az angolok ellen.

 

Ki lehet a nyerő ember?

Azt a nyári Európa-bajnokságon is láthattuk, hogy bár az angol válogatott hemzseg a klasszis támadóktól, elsősorban a védekezése az, amely a legtöbb csapat fölé emeli. Ez egyben azt is jelenti, hogy a magyar válogatottnak nagyon meg kell becsülnie a kínálkozó lehetőségeket a kapu előtt, a hatékony helyzetkihasználás viszont 'aranyat' érhet.

A fogadóirodák már egyetlen magyar találatra is nagyon korrekt szorzót fizetnek (1.80-1.90), vagyis nagyjából 0-1 gólra lövik be ezen a meccsen a mieinket.

 

Hogy igazuk lesz e, az majd kiderül, mindenesetre megnéztük, hogy mely' magyaroktól várják a bukmékerek azt az egy gólocskát.

 

Szoboszlai Dominik csak a hetedik favorit?!

A magyar válogatott lehetséges gólszerzőinek odds alapú rangsorában meglehetősen furcsa dolgokat találhatunk. A BetClic gólszerzős piacain - némileg buta módon - Nemanja Nikolics kapta a legkisebb szorzót a magyarok közül, majd Szalai Ádám, Hahn János és Sallói Dániel a sorrend.

Ebből gyorsan le is szűrhetjük, hogy nincsenek topon az oddsmesterek, hiszen a fenti játékosok közül Szalai Ádám kap biztosan lehetőséget kezdőként, a többiek maximum csereként juthatnak majd szóhoz, már ha ezen a meccsen szóhoz jutnak.

Sokkal inkább várhatjuk a magyar gólt például Szoboszlai Dominiktől vagy Sallai Rolandtól, előbbire 7,25-ös, utóbbira 6,75-ös oddsot kínálnak a bukmékerek, míg a pontrúgásainknál mindig veszélyes Willi Orban találatára 13-szoros szorzót fogadhatunk, a franciák elleni Eb-gólunkat szerző Fiola Attila pedig 25-szörös kasszával kecsegtet.


Szerinted melyik magyar játékos góljában van a legnagyobb érték?

{"headTitle":"Magyarország - Anglia - Magyar gólszerzők ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám ","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Sallai Roland ","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik ","odds":"7.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Willi Orban ","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Fiola Attila ","odds":"25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Tudtad?

A Betclic a piac legjobb üdvözlő bónuszajánlatával várja az új játékosokat, amelynek értelmében minden új regisztráló maximum 20 000 HUF értékű ingyenes fogadást kap. Ez azt jelenti, hogy ha gondolod, akár 20 000 forinttal is megjátszhatod a magyarok gólját - minden kockázat nélkül! A nyereményedet azonnal kiveheted, nincsenek durva megkötések és teljesíthetetlen követelmények.

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat
   
 • Fizess be a számládra
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

megosztom