Európa Liga

Ennyi esélye van a Fradinak a csoportban! - oddsok az EL-csoportkörre

  • varin
megosztom

Kisorsolták a csoportokat az Európa Liga főtábláján, lássuk, milyen esélyei vannak a Ferencvárosnak.

Parádés őszi meneteléssel végül az Európa Liga csoportkörébe kvalifikálta magát a Ferencváros. A három győztes párharcot követően a svájci bajnok Young Boys már kifogott a magyar bajnokon, azonban az EL-főtábla így is megsüvegelendő eredmény. A péntek 12 órás sorsolást a Fradi a negyedik kalapból várta, így akár olyan ellenfeleket is kaphatott, mint a Lyon, a Napoli, a Lazio, a Frankfurt, a Leicester vagy mondjuk a harmadik kalapból egy Marseille, West Ham vagy Betis. Lássuk, végül kik jutottak Peter Stögerék fiainak és mik az oddsok a továbbjutásra.


Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet


A szerencse végül nem igazán kedvezett a Ferencvárosnak, hiszen a magyar bajnokot utolsó előttiként húzták ki, és a Dinamo Zagreb, Genk, West Ham hármas helyett a Leverkusen, a Celtic és a Betis érkezik majd Budapestre.

A Ferencváros csoportjának csapatértéke
Csapat Millió euró
Leverkusen (GER) 359,75
Betis (ESP) 201,20
Celtic (SCO) 82,95
Ferencváros (HUN) 39,40
Forrás: Transfermarkt

A G jelű kvartett rendkívül nehéznek ígérkezik, hiszen Bundesliga hatodik helyezettje, az egyre jobb formába lendülő skót ezüstérmes és a La Liga hatodikja ellen kellene továbblépnie Kharatinéknak, amely nem tűnik reális forgatókönyvnek. De talán még a harmadik hely sem...

{"headTitle":"Oddsok a csoportgyőztesre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Betis","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtic","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Néhány mondat az ellenfelekről

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni egyik ellenfelet sem, de azért lássunk néhány információt róluk röviden.

A Real Betis tavaly az elmúlt évek egyik legjobb eredményét elérve lett hatodik a spanyol bajnokságban, az idei szezont viszont két döntetlennel kezdte. Manuel Pellegrini csapatában tobzódnak az ismert nevek, legnagyobb sztárjuk talán a 25 millió euróra taksált Nabil Fekir, de Joaquín, Tello, William Carvalho, Marco Bartra vagy Claudio Bravo neve is jól csenghet.

A Celticnél nagy tiszogatás kezdődött, miután a tavalyi, botrányosra sikeredett évben többek között a Ferencváros is belerúgott egy hatalmasat a Keltákba. Edzőt Ausztráliából hoztak, a vérfrissítés jegyében pedig Joe Hart és Kyogo Furuhashi is érkezett, míg a klublegenda, Scott Brown távozott. A japán támadó hamar le is tette a névjegyét, tőle igazán félhet majd a magyar csapat nem túl acélos védelme. A skótok ugyan nem kezdtél jól az évet, ám az utóbbi hetekben már futószalagon jönnek a gólok és az Alkmaar kiverése is szép teljesítmény. Habár a Fradi tavaly nyerni tudott a Celtic Parkban, ez egy oda-visszavágós szereposztásban, egy jó Celtic ellen nagyon maximum 1 pontnak tűnik.


5 érv a Bet365 mellett

  • A     legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti

A kvartett legerősebbje talán a Leverkusen, amelynél csak három csapatot (Leicester, Napoli, West Ham) tartanak nagyobb esélyesnek a EL-trófeára, de van olyan bukméker, ahol egyenesen favorit. A nyári edzőváltást követően a Gyógyszergyáriak jól kezdték az évet, hiszen a Mönchengladbachnak egy négyest lőttek és az Union pályáján is pontot szereztek. Leginkább az Eb-n is fantasztikusan teljesítő Patrik Schicktől félhetnek a fradisták, de reálisan nézve itt nem fog tudni pontot szerezni a Fradi.

 

Tipp a Fradi pontszámaira

Ebből a csoportból szinte képtelenség továbbjutni. Lehet kiindulni abból, hogy a Fradi tavaly megverte a Celticet és lehet párhuzamba állítani az Espanyolt a Betisszel, de mindkettő eléggé sántít. Az ellenfelek játéka viszont kifejezetten kedvezhet a magyar csapatnak, hiszen mindegyik rivális a támadó futballt preferálja, így lendületes, jó mérkőzésekre van kilátás. Mindazonáltal ebből a hat meccsből már a 2-3 pont is a bravúr kategóriába tartozna.


A csoportkör szeptember 16-án kezdődik. A csoport győztese a legjobb 16 közé kvalifikálja magát, a második helyezett a kieséses szakaszba jut, ahol a Bajnokok Ligája-csoportkör csoportjainak egyik harmadik helyezettjével mérkőzik meg az EL legjobb 16 közé jutásért, a harmadik helyezett pedig az Európa Konferencia Liga kieséses szakaszába “esik le”, ahol az EKL csoportkör csoportjainak egyik második helyezettjével csap össze az EKL legjobb 16 közé jutásért.

bet365

 

megosztom