NB I

Két tippünk is van a ZTE-Vidire!

 • Tomihmv
megosztom

Ázsiai hendikepes és egy speciális tippet is csatába küldünk a felek vasárnapi bajnokiján.

Két mérkőzés kerül terítékre vasárnap az NB I első fordulójában, amelyek közül időrendben haladva elsőként a Zalaegerszeg-Fehérvár ütközetet rendezik meg. A bukiknál a vendégek az esélyesebbek, nagy kérdés azonban, hogy sikerült-e már túltenni magukat a fehérváriaknak a roppant kínos nemzetközi kupakudarcon.

3612060

A zalaiak ahogy két éve, úgy tavaly is megúszták a kiesést, és a nyári történéseket elnézve náluk, idén is az lesz az elsődleges céljuk, hogy meghosszabbítsák élvonalbeli tagságukat. A keret mondhatni átalakult, de legalább ezúttal nem cseréltek edzőt, továbbra is Waltner Róbert dirigál. A sportigazgató, Sallói István viszont épp a vasárnapi ellenfélhez, vagyis a Vidihez igazolt.

A ZTE felkészülési meccsei azonban tűrhetően sikerültek, ikszeltek például az Osijekkel, míg az utolsó két teszttalálkozójukon (AEK Larnaca, Drava Ptuj) nem kaptak gólt.

A fehérváriaknál nem volt nagy jövés-menés (a fontosabb játékosok közül Bolla ment, Heister, Lüftner és Szendrei érkezett), a védelmet papíron sikerült stabilizálni, azonban mégis rá tudtak tenni egy lapáttal a tavalyi gyászos évre. A felemásan sikerült edzőmeccseket követően Vidi ugyanis a kupaezüst és a bajnoki bronzot követően a Konferencia Liga első körében kiesett az örmény Ararat ellen, méghozzá úgy, hogy egyszer sem sikerült legyőznie...

A Vidi idén már egyszer leégett. - Fotó: molfehervarfc.hu

Hiába van tehát papíron minőségibb csapata a vendégeknek és hiába játszottak két tétmeccsel többet, lelkileg nincsenek a toppon. És minderre rátesz még egy lapáttal, hogy temérdek sérültjük van, hiszen Hodzic, Hangya, Zsóri, Rúben Pinto Funsho, Rockov, Halmai és Nyári is maródi.

Érdekes, hogy a felek tavaly is egymás ellen kezdtek, hasonló leosztásban, és akkor 3-3-ra végeztek (majd kétszer is 2-0-ra nyert a Vidi a folytatásban). Most is szezonnyitóról van szó, amely meccs mindig veszélyes az esélyesebb csapat számára, pláne, ha olyan passzban van, mint most a Vidi. 

Mindezek tükrében két tippel szemezünk a meccset illetően. Az egyik a ZTE-re kínált +0,75-ös ázsiai hendikep, ami csak akkor veszítene teljesen, ha a vendégek két vagy több góllal nyernének, míg a másik az, hogy több, mint 4,5 büntetőlap születik a mérkőzésen. Feszült, szoros, küzdelmes meccsre van kilátás, ráadásul felek tavalyi találkozóin szép számmal potyogtak a lapok és ezt a határt mindig megcsinálták.

{"headTitle":"Zalaegerszeg - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-01 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4,5 felett","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612060] 2021-08-01 17:45:00 Zalaegerszeg - MOL Vidi FCx;

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.
unibet
megosztom