Tokió 2020

Nem lehet kihagyni ezt a duplázót szombat hajnalra!

 • Cipolla
 • MTI
megosztom

Leoszthatja egymás között a negyedik aranyérmet is a Katie Ledecky - Ariarne Titmus duó. Szombat hajnalban jön a 800 méter döntője!

Katie Ledecky // Fotó: MTI

Katie Ledecky eddig egyeduralkodó volt gyakorlatilag a 400 méter feletti távokon, a világrekordjai teljesen új szintre emelték a női gyorsúszás hosszútávú számait. A világcsúcstartó formája kicsit megtört viszont az elmúlt években, mire pedig újra összerakta magát, megérkezett egy igazi kihívó Ausztráliából, Ariarne Titmus személyében.

Olyannyira kihívó lett, hogy a 200 mellett a 400-at is behúzta Titmus, utóbbiban ráadásul Ledecky világcsúcsától mindössze két tizeddel maradt el.

3:56-os ideje a többiekhez viszonyítva igazán beszédes, hiszen az aktív versenyzők közül az amerikain kívül senki sem jár még négy perc alatti időnél sem.

Persze a mostani versenytáv 800 méter lesz, ugyanakkor az úszók viszonylatában a 400-800-1500-as táv favoritjai gyakorlatilag megegyeznek, kis különbségek vannak az erőviszonyokat tekintve, függően, hogy valaki inkább a hosszabb- vagy a rövidebb számokra fekszik rá. Ugyanakkor az egyértelműen látszik, hogy Ledecky a hosszabb távok felé ment el, hiszen 1500-on behúzta az olimpiai címet, míg 200-on csak negyedik lett pár napja.

Az előfutamok során Titmus mindössze a hatodik helyen jutott be, ugyanakkor az előfutamát vélhetően teljes mértékben kontrollálta, hiszen az orosz Kirpichnikova mellett a második helyen jutott be. Látszólag nem erőltette túl az ausztrál és csak annyit úszott ki magából amennyit feltétlenül szükséges, ami jó előjel lehet a döntőre. 

A döntőbe egyébként hat (!) ember is érkezett az 1500-as döntőből, így az ő teljesítményükkel is hellyel-közzel tisztában lehetünk. A harmadik helyezett Sarah Koehler lett, aki azon ritka úszók közé tartozik, aki a nyílt vízi úszásban érte el a legnagyobb eredményét, mégis érmet tudott szerezni az uszodában. A német a 2019-es vb-n az 5 km-en lett világbajnok.

Simona Quadarella akit még érdemes megemlíteni, hiszen az olasz a kvangdzsui vb második helyezettje, míg az idei budapesti Eb-n mindhárom aranyat bezsebelte 400-tól felfelé. Ennek ellenére az 1500-as döntője, valamint az előfutam alapján nem bízunk benne, hogy bele tud szólni a nagyok dolgába.

Mire fogadjunk?

Ledecky a favorit, ahogy az a fogadóirodák oddsaiból is látszik, de mi Titmusban bízunk, hogy 800-on is fel tud nőni a legjobbakhoz. A 22beten a legjobb kettő közel duplázót fizet, amit ilyen oddson nem lehet kihagyni. Jó tippnek tűnik befutóra is fogadni, a Ledecky - Titmus sorrendre már triplázó felett kapunk, ami szintén játszható a 22beten.

{"headTitle":"Úszás női 800 méter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-31 03:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ariarne Titmus a legjobb kettőben végez","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1. Ledecky - 2. Titmus","odds":"3.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom