Tokió 2020

Fantasztikus örömfoci kilátásban! - női focira fogadunk

  • varin
megosztom

Őrületes futballt hozhat a szinte tét nélküli női meccs az olimpián. Íme a tippünk a brazilok kötelezőjére.

Kedden lezárul a csoportkör az olimpián, már ami a női labdarúgó tornát illeti, vagyis kialakul a legjobb 8 mezőnye. Az egyik szinte biztos búcsúzó az afrikai Zambia gárdája, amely története első olimpiai tornáján őszinte futballjával sokak szívét elnyerhette. A brazil válogatott ellen azonban maximum a tisztes búcsú és egy újabb gólparádéra van reális esély, pontszerzésre nemigen.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


A világranglista 95. helyén álló Zambia egyértelműen feltolt védekezésével és szinte őrült stílusával hívta fel magára a figyelmet az első mérkőzésén. A hollandok ellen a történelmi 3-10-et követően Kína ellen már visszafogottabban támadtak, így ennek a meccsnek "csak" 4-4 lett az eredménye. A pontszerzés természetesen történelmi jelentőségű, a bravúr mértékét pedig a 11-szeres szorzó mutatja, amelyet a pontosztozkodás jelentett.

A mindössze 21 éves csapatkapitány, Barbra Banda két meccsen is mesterhármast ért el, ezzel természetesen ő is bekerült a rekordok könyvébe.

Zambia egyébként matematikailag még akár egy döntetlennel is továbbjuthat, ehhez az szükséges, hogy a hollandok megverjék Kínát. Ám az afrikai hölgyek csodájára 10 feletti szorzóval fogadhatunk, még egy olyan brazil csapat ellen is, amely azért nem számít a torna favoritjának.

Ami a brazilokat illeti, a Kanárik számára a csoportelsőség a tét, ehhez viszont bőségesen meg kell szórniuk Zambiát, hiszen várhatóan a hollandok is verni tudják majd a kínaiakat. Egyébként Martáék meccsei sem fulladtak unalomba, hiszen előbb 5-0-ra kapták el Kínát, majd egy rendkívül fordulatos és izgalmas 3-3-at játszottak Hollandiával.

Valószínűleg a dél-amerikai válogatott némileg felforgatott kezdővel lép majd pályára, míg Zambia megpróbálja véghez vinni a lehetetlent. Itt semmiképpen sem várhatunk unalmas focizgatást és óvatos futballt, amit a fogadóirodák szorzói is jeleznek. A brazilok egymaguk meglőhetik a 8-10 gólt, de ettől a Zambiától bőven várhatunk nyílt sisakos örömfocit, amely szintén eredményezhet 1-2 gólt.

{"headTitle":"Brazília-Zambia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-27 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6.5 gól felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3576129] 2021-07-27 13:30:00 Brazília[női] - Zambia[női]x;
megosztom