Konferencia Liga

Egy fölé, egy alá - tippek az Újpest-Vaduz meccsre

  • mr.blonde
megosztom

A svájci másodosztályban szereplő Vaduz csapata ellen kezdi a Konferencia Ligát az Újpest.

Bekapcsolódik a Konferencia Liga selejtezőjének második fordulójába a Magyar Kupa-győztes Újpest csapata, amely csütörtök este hazai pályán fogadhatja a Vaduz együttesét. A fogadóirodák szerint az első meccsnek a magyar alakulat az esélyese, ahogy a továbbjutásnak is, igaz ott azért közelebb állnak egymáshoz az oddsok (1.56-2.25).

Mivel a Vaduz is most kapcsolódik be a küzdelmekbe, ezért mindkét fél számára ez lesz a szezon első hivatalos tétmérkőzése. Az alapozás során mindkét csapat ért el jó eredményeket a felkészülési meccseken: az Újpest például remizett a román bajnok CFR-vel, a Vaduz pedig a Freiburggal.

3610520

Mit várhatunk a meccstől?

Nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk a csapatoktól és erről beszéltek a vezetőedzők is a sajtótájékoztatón. Mario Frick, az FC Vaduz vezetőedzője úgy vélekedett, hogy a magyar együttes a párharc esélyese, Michael Oenning azonban nem értett egyet ezzel. Utóbbi megjegyezte, nem a nulláról kellett kezdeniük a nyári felkészülést, mert a csapat nagyobb részét együtt tudták tartani.

“Nehéz megmondani, mi várható csütörtökön, hiszen ez lesz a szezon első tétmérkőzése, de bizakodásra ad okot, hogy a felkészülés jól sikerült” – folytatta Oenning.

Frick kiemelte, rendkívül tapasztalt csapat ellen fognak játszani, a taktikájukról pedig elárulta, szeretnék minél többet birtokolni a labdát. Hozzátette, van már tapasztalatuk magyar csapat ellen a nemzetközi porondon, hiszen két évvel ezelőtt a MOL Fehérvár FC-vel találkoztak, és sikerült is továbbjutniuk az Európa-liga selejtezőjében (1-0, 0-2).

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

Mire érdemes fogadni?

Ahogy fentebb is írtuk, a bukmékerek erre a találkozóra elég egyértelműen berajzolták az esélyeket, hiszen az Újpest sikere 1.80-as átlagszorzó körül fogadható, míg a Vaduz sikere akár 4,25-ért is rakható. Bár nyilván egy liechtensteini ellenfél ellen jól hangzik, hogy a magyar csapat topfavorit, csakhogy a Vaduz már bizonyította, hogy nem szabad fél vállról venni.

A svájci másodosztály nem egy kutyaütő bajnokság, a Vaduz pedig két éve a Vidi ellen megmutatta, hogy bár nem labdazsonglőrökből álló csapatról beszélünk, szervezettségben és fegyelmezettségben abszolút európai szintet képvisel.

Véleményünk szerint az Újpest szorzójában nincs akkora érték, hogy megérje kivenni a hazait, így inkább más piacokról hoztunk tippeket.

Az egyik az over/under, ahol +/-2,75-ös line-t húztak a meg a bukik. Szerintünk ez magas, ugyanis a továbbjutást szem előtt tartó csapatoktól inkább a biztos védekezést várhatjuk, és persze azért a minőségi támadófocinak is híján lehetnek a csapatok a szezon első meccsén. Szóval nálunk ez inkább under.

A 22bet teljesen egyedülálló módon fogadhatunk a sárga lapokra is.

A bukik +/-4,5-re lőtte be a sárgák számát, ami szerintünk overezhető. A meccset a 34 éves ukrán Denys Shurman vezeti, aki nem szívbajos a lapok terén. Mivel egy erősen fizikális és küzdelmes meccset szimatolunk, ezért ez a kelet-európai játékvezető kiválóan passzolhat a tippünkhöz is. 

 

Te melyik tippet választanád a meccsre?

{"headTitle":"Újpest - Vaduz ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,75 alatt ","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sárga lapok 4,5 felett ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610520] 2021-07-22 21:00:00 Újpest - FC Vaduzx;
fotó: ujpestfc.hu
megosztom