EURO 2020

Így kereshetsz kockázat nélkül 110 ezret egy újabb angol büntetővel

megosztom

Nehezen csillapodnak a kedélyek az angol-dán elődöntőn befújt tizenegyes miatt, sokan úgy látják, hogy a játékvezetők szándékosan segítették a hazai pályán játszó angolokat. Ha az összeesküvés-elmélet hívőknek lesz igaza, akkor akár a döntőben is elég komoly kasszát lehetne robbantani.

A kritikák kereszttüzébe került a holland Danny Makkelie játékvezető a szerda esti Anglia - Dánia Európa-bajnoki elődöntő után, miután a hosszabbítás első félidejében egy erősen véleményes büntetőt ítélt meg Anglia javára. Az esetet követően számos ismert személy és nemzetközi szaktekintély elmondta a véleményét, a legtöbben pedig úgy vélik, hogy Makkelie és társai komoly hibát vétettek, amiért egy ilyen kiélezett szituációban egy ennyire kérdőjeles büntetőt fújtak be - eldöntve ezzel az elődöntő kimenetelét.

A (semleges) szurkolók körében nagyon népszerű teória, hogy az angolok nem véletlenül élvezik a bírók támogatását, tekintve, hogy az Eb-n egy meccset leszámítva végig hazai pályán játszhatnak, egy sikeres tornához pedig az is kell, hogy a házigazda a legvégéig versenyben legyen a trófeáért.

Hogy igazuk van e avagy sem, azt nem a mi tisztünk megítélni, mindenesetre sokan úgy vélik, hogy ezt a támogatást a döntőben is megkapják majd Gareth Southgate legényei.

Egy ilyen "rejtett" támogatás sokféle módon megvalósulhat, akár például egy újabb befújt büntetővel.

Erre a fogadóirodáknál 6-7-szeres szorzóval lehet fogadásokat kötni, amiben azért lehet némi fantázia. Na, nem feltétlenül azért, mert hiszünk a konspirációban, viszont mindkét oldalon gyors támadók vannak, akik megkavarhatják a védelmet, és hát ne felejtsük el a VAR-t sem.

Bár ezekben a piacokban elég komoly a rizikó, a Betclic ingyenes fogadásával gyakorlatilag free rollozhatunk egyet, hiszen amennyiben vesztes lenne a befizetésünk utáni első fogadásunk, egy maximum 20. 000 forint értékű kockázatmentes fogadásra leszünk jogosultak. 

Ezt azt jelenti, hogy ha lenne a rendes játékidőben értékesített büntető, akkor bizony több tízezres profitot könyvelhetnénk el. 

{"headTitle":"Olaszország - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország értékesít egy büntetőt ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Anglia értékesít egy büntetőt ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bármelyik csapat értékesít egy büntetőt ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom