EURO 2020

Dárdai elmondta, mire kell figyelnünk a németek ellen

megosztom

Több, a német és a magyar futball is jól ismerő egykori játékos is megosztotta gondolatait a szerdai Németország-Magyarország mérkőzéssel kapcsolatban.

Kattints a részletekért!

>>>>>20-szoros szorzó a német-magyar Eb-meccsre háromesélyben? Regisztrálok az UNIBETRE<<<<<

Már csak néhány órát kell várni és elkezdődik a Németország - Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés, ahol a tét mindkét együttes számára a továbbjutás. A fogadóirodák mellett természetesen a közvélemény is egyértelmű és magabiztos német győzelmet vár, a magyar válogatott esélyei kapcsán a legtöbben csak mosolyognak.

A Nemzeti Sport megszólaltatott több olyan szakembert is, akik jól ismerik mind a német, mind pedig a magyar futballt, hogy mondják el, mire számítanak a szerdai müncheni találkozótól.

  • Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője

"Azt hiszem, a nemzet már elégedett a csapattal, érdemes volt megépíteni a stadiont: a magyarok nagyon szeretik a futballt. Mindent egy lapra kell feltenni, tudva persze, hogy a németek a végletekig kivesézik Marco Rossi csapatát. Várhatóan túltöltik az egyik oldalt, hogy az ötös védelmi láncot gyors oldalváltással bontsák meg. Erre reagálni kell. A franciák ellen az első félidő második felében látott játékkal lehet esély, nem szabad nagyon mélyen védekezni, de bízhatunk a hősies küzdőszellemben."

  • Lőw Zsolt,  a Chelsea másodedzője

"Már most büszkék lehetünk rá, amit a csapat elért, két szenzációs meccset játszott a telt házas Puskás Arénában. Elévülhetetlen érdemei voltak benne a szurkolóknak is, akik óriási energiát adtak a játékosoknak. Kicsit tartok tőle, hogy ez az ötvenezer drukker hiányozni fog Münchenben. Kevésbé emocionális, sokkal inkább taktikai ütközetre számítok, amely sajnos a németeknek kedvezhet. A magyar válogatott azonban már többször is bizonyította, hogy bármikor bárki ellen képes meglepetést szerezni, úgyhogy reménykedjünk benne, hogy szép lesz a szerda esténk."

  • Király Gábor, a Hertha BSC és az 1860 München egykori kapusa

"A Franciaország ellen látott mentalitást várom a szerdai összecsapáson is. Csapategység, ez a mi fegyverünk, ha bátran játszanak a srácok, ugyanolyan nehézséget okozhatnak a német válogatottnak, mint a franciáknak. Ami nagyon fontos, élvezzék az Európa-bajnokságot, azt, hogy ilyen ellenféllel szemben mutathatják meg magukat. Merjünk futballozni!"
 

  • Thomas Doll,  az FTC korábbi vezetőedzője

"A magyarok franciák elleni mérkőzése lenyűgözött, a válogatott már megtette a magáét. Csakhogy azt is látni kell, hogy a németek ellen nehezebb dolga lesz: Joachim Löw együttese körbe tudja adogatni a labdát a tizenhatosnál, és megtalálja a réseket. Győznek a németek, de – szerintem – a magyar válogatottnak már nincs vesztenivalója, fegyelmezetten és felszabadultan is futballozhat"


{"headTitle":"Németország - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=74045369&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=74045369&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=74045369&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""}]}
266607
[3230671] 2021-06-23 21:00:00 Németország - Magyarországx;
megosztom