EURO 2020

Kőkemény ki-ki meccs vagy laza kiütés? - tipp a svájci-törökre

  • varin
megosztom

Elvileg mindkét csapat továbbjuthat egy győzelemmel, ám a helyzet azért nem ilyen egyszerű.

A kevés téttel bíró olasz-walesi találkozó mellett rendeznek egy igazán érdekes csörtét is az A-csoportban, Bakuban ugyanis Svájc és Törökország randevúzik egymással. Papíron győzelemmel mindkét csapat továbbjuthat, ám a törökök esetében közel sem ilyen egyszerű a helyzet. Ami viszont biztos, hogy egy döntetetlennel mindkét csapat kiesik az Eb-ről.

266567

Svájc ugyanis 1, Törökország pedig 0 ponttal áll, vaskosan negatív gólkülönbséggel. Habár papíron a négy legjobb csoportharmadik közé bármelyik fél odaférhet, ennek a törökök esetében nincs realitása. Még egy 2-3 gólos siker is kevés lehet Yilmazéktól, hiszen 3 egységgel és -2-es gólkülönbséggel is szinte biztosan a legrosszabb csoportharmadikok lennének. Svájc esetében több értelme van a számolgatásnak, habár annak is van realitása, hogy a 4 pont és a mínuszos gólkülönbség kevés lesz a legjobb 16-hoz, de ezt még korai megjósolni, így a motiváció nem is kérdés.

Mondhatjuk tehát azt, hogy ez a meccs kizárólag a svájciaknak fontos, de erről természetesen szó sem lehet, Senol Günes fiai is úgy fognak küzdeni, mintha lenne esélyük a továbbjutásra.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


A két csapat közül eddig egy hangyányival talán a svájciak tették ránk jobb benyomást, hiszen az olaszok mindkét gárdát lelépték, így a Wales elleni 90 percet használhatjuk fokmérőként. A helvétek jobban futballoztak, mint Wales, akik viszont jobbak voltak, mint a törökök - vagyis elvileg Svájc a jobb csapat. A következtetés persze így önmagában komolytalan, de azért beszédes, hogy a svájciak szorzóját folyamatosan püföli lejjebb és lejjebb a fogadók.

Mindkét csapat messze a várakozásokon alul szerepel, ezt pedig a kezdőcsapatokban is láthatjuk majd. A helvéteknél Gavranovic kerülhet be Seferovic helyére, míg a törököknél Günes még több változtatásra készülhet.

Ha a törökök nem adják meg magukat, nem nehéz ezen a meccsen sok lapra számítani. Mindkét csapat 2 lapot szerzett eddig meccsenként, a szlovén Slavko Vincic pedig annak ellenére is kedvező elem, hogy a spanyol-svédet lehozta egy figyelmeztetéssel. Ha a törökök elméje ismét elborul, akkor összehozhatnak egy piros lapot, ha pedig ez éppen megint Burak Yilmaz lesz, mint Wales ellen, egészen pofás kis pénzt zsebelhetünk be a meccs végén.

{"headTitle":"Svájc-Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-20 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 lap felett","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lesz piros lap","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Burak Yilmaz piros lapot kap","odds":"34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
[3230641] 2021-06-20 18:00:00 Svájc - Törökországx;
megosztom