EURO 2020

Örömfutball az utolsó körben? - tipp a hibátlan olaszok meccsére

  • varin
megosztom

Wales megnyerhetné a csoportot egy sikerrel, de vannak fontosabb célok is Rómában.

Vasárnap késő délután az A-csoport két mérkőzésével megkezdődik a csoportmeccsek utolsó köre. Noha a kvartettben inkább a másik találkozó ígér feszültséget és parázs hangulatot, azért nem hagyjuk olvasóinkat ötlet nélkül az olasz-walesi meccsre sem. Egy spéci ötlet kapcsán már korábban is felmerült a római 90 perc, de lássuk, mit lehet tudni még a találkozóról.

Akiket nem győzött meg az olaszok törökök elleni játéka, alighanem már azok is beálltak a sorba és tisztelegnek Roberto Mancini gárdája előtt. Sokkoló magabiztossággal lépték le a svájciakat is, a csoportgyőzelmet pedig csak akkor tudják elbukni, ha a szintén továbbjutott Wales nyerni tud Rómában. Ennek viszont egy ilyen csapat esetében, egy nem túl nagy téttel bíró mérkőzésen nincs komoly realitása, hiszen Gareth Bale-éknek egy 1-2 gólos vereség is bőven elegendő, hogy megtartsák második helyüket.

266567

A cél Olaszország számára is kristálytiszta, lehozni az utolsó római meccset úgy, hogy a végén álló ovációval engedjék el a Squadra Azzurrát Londonba, ahol a következő meccsét játszhatja a csapat.

Az olaszok zsinórban tizedik győzelmüket aratták a helvétek ellen, a gólkülönbségük pedig egészen hihetetlen, 31-0-s, vagyis megközelítőleg 1000 perce nem kaptak egy gólt sem.

Jóllehet, a szériában találunk olyan neveket is, mint az észtek vagy San Marino, azért ez a forma óvatosságra inthet minden csapatot. És bár nem valószínű, hogy az olaszok kapott gól nélkül nyernek Eb-t, a védekezésük hihetetlenül hatékony, ez pedig Wales számára is megoldhatatlan feladatot jelenthet.

Robert Page csapatát egyelőre nehéz hova rakni, mert bár Svájc ellen nem nyújtottak jó teljesítményt, a törökök ellen egyértelmű volt a dominancia, a siker pedig továbbjutást eredményezett. Wales így rápihenhet a nyolcaddöntőkre, és mivel a mesternek nincs igazán bő kerete, ezt meg is kell tennie. Nyilvánvalóan jó lenne megnyerniük a csoportot, ám a második helyezettként is verhető ellenfelet kapnak, és igazság szerint nem éri meg nagyon megszakadniuk egy győzelemért.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


Wales akkor bukhatja itt a második helyet, ha a svájciak nyernek és mindezzel együtt hoznak rajtuk öt gólt, vagyis Wales mondjuk 2-0-ra kikap, Svájc pedig 3-0-ra nyer, de a továbbjutás ebben az esetben is 99.99%. A célok tehát egyértelműek: az olaszok szeretnének győzelemmel búcsúzni, a walesiek pedig megőrizni a második helyet - vagyis egy 1-0, 2-0 mindkét félnek tökéletesen megfelelne.

Mi rotált kezdőt várunk az olaszoktól, habár erre egyelőre nem adott jelet Mancini mester. Chiellini biztosan nem lép pályára, ott lehet viszont Verratti, illetve a támadóknál is szerepet kaphat Federico Chiesa. Utóbbi játékos varázslatos szezont zárt, ha pedig esetleg 0-0-val végződne a találkozó vagy Chiesa mégsem kezdene (ehhez pipáljuk be a szükséges opciót), a feltett tétünket visszakapnánk.

{"headTitle":"Olaszország-Wales","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-20 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Federico Chiesa gólt szeez","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország nyer és 3,5 gól alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
[3230642] 2021-06-20 18:00:00 Olaszország - Walesx;
megosztom