Sztártipp

Így látja Petit honfitársai esélyeit a magyarok ellen

  • Cipolla
  • MTI
megosztom

Ismételten elhozzuk nektek Emmanuel Petit tippjét a magyar válogatott meccsére.

Ismételten tippelt a magyar válogatott tippjére a vb- és Eb-győztes Emmanuel Petit. Majdnem telibe trafálta az első meccsen a végeredményt a korábbi Arsenal középpályás, így kíváncsian várhatjuk, hogy a saját nemzete esélyeit hogy látja a magyarok ellen.

"Franciaország mindig jól játszik nyomás alatt, a stadion pedig tele lesz, ami egy jó dolog. Magyarország hazai közönség előtt játszhat és nekik csak a győzelem lehet elfogadható vagy legalább egy pont.

Ettől függetlenül Franciaország nyerni fog, és ezzel kvalifikálják magukat a kieséses szakaszra. Nem tudom Didier Deschamps melyik csapatot fogja ma pályára küldeni, lehetséges, hogy egy kicsit rotálni fog egy-két helyen.

Nagyon magabiztos vagyok, nem arrogáns, de magabiztos. Úgy gondolom, a játékosok is jól vannak, és nemcsak azok a játékosok, akik pályára lépnek. Amikor a kispadra nézel, rengeteg lehetőség van, sok variációs lehetőség.

Úgy gondolom, ez egy nagyon izgalmas találkozó lehet, de én francia győzelmet jósolok. Ha megnyerjük (Franciaország) ezt a meccset, készülhetünk is a következő szakaszra. 2-0-ás francia sikert jósolok.

Remélhetőleg kapott gól nélkül ússzuk meg, mert a védelem egy kis csalódást okozott az elmúlt néhány hónapban. Ettől függetlenül, ha ránézel erre a csapatra, fizikailag és mentálisan is nagyon erősnek tűnik. Úgy gondolom, hogy Kylian Mbappe és Karim Benzema is gólt fog lőni."

{"headTitle":"Magyarország - Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-19 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország nyer","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország 2-0-ra nyer","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mbappe gólt szerez","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Benzema gólt szerez","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ha a két francia világsztár góljaival nyer 2-0-ra a vb-győztes csapat, arra a Bet365 fogadáskészítőjében 34-szeres pénzt kapunk.

bet365

 

megosztom