EURO 2020

Ha még nem vagy hullarészeg, nézd meg, milyen oddsokat hoztak a csodálatos magyarok!

megosztom

Közel 100-szoros odds is zöldült a Magyarország-Franciaország mérkőzésen.

Nem keresünk jelzőt arra, amit a magyar válogatott véghez vitt szombaton délután, mert nem is létezik. Elég ha csak annyit írunk, hogy Marco Rossi csapata a világbajnok francia válogatott ellen 1-1-et játszott úgy, hogy távolról sem tudott dominálni az Eb egyik legnagyobb esélyese. A magyar csapat továbbjutási esélyei így életben maradtak, ehhez "csak" Németországot kell majd legyőzni Münchenben. A világraszóló csoda (elnézést, ez mégis egy jelző...) számait veséztük ki ebben a cikkben.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


A magyar csapat döntetlenje nem kevesebb, mint 5.50-szeres szorzóval volt fogadható, amit a fogadók körülbelül 4-szeres szorzóról vertek fel ennyire, jelezve, mekkora favoritja a mérkőzésnek Didier Deschamps csapata. Az 1-1-es pontos végeredmény a Bet365-nél volt a legnagyobb oddson rakható, itt 12-szeres pénzt ért a gólos remi.

{"headTitle":"Németország-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Csodálatos jósgömb szükségeltetett arra, hogy valaki éppen Fiola Attilát vésse be gólszerzőnek, hiszen a teljes mezőnyből talán a legesélytelenebb volt a Fehérvár szélső védője. Fiola góljára 34-szeres pénzt fizetett a Bet365, míg aki azt játszotta meg, hogy ő lövi az első találatott, 81-szeres (!) profitot tehetett zsebre.

A magyar válogatott ezzel életben tartotta reményeit a továbbjutásra, hiszen a sorsa saját kezébe került át. Amennyiben Szalaiék képesek lesznek nyerni Németországban, a továbbjutás gyakorlatilag biztossá válik.

De ezt azért írjuk le még egyszer: Magyarország-Franciaország: 1-1. Elképesztő.

bet365
megosztom