EURO 2020

Kezdődik az Eb! - duplán dupláznánk a nyitómeccsen

  • varin
megosztom

Rómában egy rendkívül motivált és önbizalomtól duzzadó olasz válogatott akár simán ki is végezheti a törököket.

Rómában elrajtol pénteken este a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság, amit már tűkön ülve vártunk több, mint egy éve. Az első meccsen a törökök "fogadják" az olaszokat, és bizony hamar képet kapunk arról, mennyire kandidált valójában a végső győzelemre Európa egyik legjobb formájában lévő csapata.

266567

A két csapatról már elég sok szót ejtettünk a csoportbeharangozó során, ahol kiemeltük, az olaszok Roberto Mancini irányításával a kontinens egyik leginkább ütőképes csapatát alkotják. A fiatalos tehetség és a mérhetetlen rutin ezúttal is képviselteti magát a kezdőcsapatban, elég ha csak a Locatelli-Jorginho-Barella középpályára gondolunk vagy megnézzük, hogy a szintén a kezdőben jelölt Bonucci-Chiellini védőpárosnak már együttesen 209 válogatott szereplése van.

Az Azzurriknál talán a legjobban csatárposzton van eleresztve Mancini, aki így azt a luxust is megengedhette magának, hogy például Politanót, Keant vagy El Shaarawyt ne is nevezze a kontinensviadalra. Az előzetes kezdők alapján a rutinos mester most Belottit hagyja csücsülni a padon és a Berardi-Immobilie-Insigne trióval próbálkozik, de a Napoli támadója helyett akár a parádés szezont futó Chiesa is kezdhet.

Az igencsak nagy bravúrokra és meglepő pontvesztésekre képes törököket sem ildomos leírni, hiszen a potenciál megvan a csapatban, ám a legfontosabb játékosok, mint Burak Yilmaz és Hakan Calhanoglu, kvalitásokban azért elmaradnak a túloldal sztárjaitól. Előbbi ráadásul 35 évesen már nem is tetszeleghet mindig a megmentő szerepében, utóbbi pedig éppen klubváltás előtt áll, amely kicsit talán elviheti a fókuszt az Eb-ről.

[3230637] 2021-06-11 21:00:00 Törökország - Olaszországx

Lássuk most a mérkőzés játékvezetőjét, hiszen későbbi tippünk egyik eleme lesz Danny Makkelie. A 38 éves holland sporttárs bár kétségtelenül magas ázsióval rendelkezik, stábjával együtt márciusban a célkereszt közepére került, amikor is a Szerbia-Portugália meccsen elnézte Cristiano Ronaldo gólvonalon is áthaladó próbálkozását, megfosztva ezzel két ponttal a luzitánokat. Alighanem emiatt most különösen nagyító alatt lesz a holland spori.

Makkelie rutinos rókaként, a holland mentalitást beépítve elég kevés lappal szeret vezetni, ez alól pedig igazán a válogatott meccsek sem kivételek. Az Eb-selejtezők alkalmával 5 meccsen 20 lapot osztott ki, barátságos meccsek pedig bőven 2 alatt van az átlaga - igaz, itt azért most nem lehet szó barátkozásról a pályán.

A fogadóirodák 4-es határon húzták meg a lapok számát, a Bet365-ön azonban még viszonylag jó szorzóval el lehet kapni a 4.5 lap alatti fogadást (@1.66), amit egy kicsit továbbgondolva, jó kiegészítő tippet kaphatunk. Ugyanez a line van, ahol már az 1.50-et sem éri el.


>>>Használd a Bet365 bónuszkódot<<<
>>>Szerezd meg a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet <<<


Alapvetően olasz győzelmet várunk, és ez aligha lehet meglepő bárki számára. Habár a Squadra kétéves sikerszériáját nem bombaerős csapatok ellen elért sikerek adják, azért egy török válogatott említhető egy kategóriában egy hollanddal, lengyellel vagy csehvel, amelyeket sikerült megverni.

Van jelenleg olyan kvalitásbeli különbség a csapatok között, amely sima győzelmet is eredményezhet. Hiába a csupán 14 ezer néző, Rómában biztosan úgy lépnek pályára Berardiék, hogy halvány kérdés se legyen a végeredmény felől.

Fogadáskészítős tippünkkel tehát a lapokat és az olaszok sikerét kötjük össze, utóbbira pedig még a Bet365 különleges korai kifizetés opciója is vonatkozik, attól függetlenül, hogy Bet Builderben szerepel a tipp. Fűszerként pedig ajánljuk, hogy a sportszerű olaszok nem kapnak két sárga lapot.

{"headTitle":"Törökország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Olaszország nyer + 6 lap alatt","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország 1,5 lap alatt","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
[3230637] 2021-06-11 21:00:00 Törökország - Olaszországx;
megosztom