EURO 2020

Sajnos ez a tipp eléggé bivalynak tűnik a magyarok ellen

megosztom

2016-ban nem volt pofozógép a magyar csapat, ám a mostani ellenfelek akár ki is tömhetik a magyar válogatottat.

Nem lehet azt mondani, hogy unalmas csoportba került volna a magyar válogatott a 2020-as Európa-bajnokságon, hiszen vb- és Eb-címvédő mellett a németekkel ütköznek meg Marco Rossi fiai. Ebben a csoportban minden lőtt gól és pont óriási eredmény, amit a fogadóirodák is hasonlóan látnak - erről egyébként itt és itt is írtunk bővebben. Az Unibet bőséges piacokat kínál a hosszútávú fogadásokra, melyek közül mi most a magyarok által kapott gólokat vettük górcső alá.


A fogadást a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság ---> Végső fogadások ---> Magyarország: Piacok, 2020 (Összes fogadás megtekintése) ---> Csapat teljesítménye útvonalon éred el

{"headTitle":"A magyar csapat által kapott gólok száma a csoportkörben a tornán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 gól felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"5,5 gól alatt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Mint az látható, a favorit kimenetel, hogy a francia, portugál, német hármas meccsenként két gólt átlagol majd a magyarok ellen, amely teljesen reális forgatókönyvnek tűnik. Ugyan az első két meccsünket hazai pályán játsszuk, a rendkívül gólerős portugálok és franciák biztosan nagyon pörögnek még a mieink ellen, a csoport kiegyenlítettsége miatt pedig simán lehet döntő faktor az, hogy melyik válogatott mennyivel veri a magyarokat.

Portugália 2,75, Németország 3,75, Franciaország pedig 2,5 lőtt gólt átlagolt a selejtezők során, míg Magyarország csupán 1,38-at kapott.

Négy éve egyébként egyik nagyágyú sem átlagolt túlságosan sok gólt, hiszen a németek 3, a portugálok és a franciák 4-4 lőtt góllal zárták a csoportkört. Ha a 2016-os Eb-re pillantunk még vissza, csupán egyetlen válogatott, az orosz kapott legalább hat gólt, míg 2012-ben az írek távoztak kilenc találattal, 2008-ban pedig a csehek és a franciák is átlépték a küszöböt.

A magyar válogatott szorzói egyébként majdnem teljesen megegyeznek az Eb leggyengébb csapatának tartott észak-macedónokkal, amely gárdánál 1.85-ös oddspárral fogadhatunk az 5.5-es határon, igaz, itt az ellenfelek sem olyan rémisztőek, mint az F-kvartettben.

A legnagyobb problémát tényleg az okozza, hogy a három sztárcsapatból egy válogatott még akár ki is eshet, így ha nem lesz tökéletes körbeverés, nem mindegy, ki mennyivel veri a magyarokat. Sajnálatos módon ez egy value tipp, maximum abban bízhatunk, hogy a hat kapott gólunk sok jó kis 3-3-ból tevődik majd össze, ahogyan 2016-ban is láttunk egy ilyen csodát.

{"headTitle":"A magyar csapat által kapott gólok száma a csoportkörben a tornán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 gól felett","odds":"1.75","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=73856009&bid=36523","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Az Unibet exkluzív akciójának keretén belül most 20-szoros szorzón fogadhatsz a magyar-portugál mindhárom kimenetelére (1X2)! 

 

Az ajánlat értelmében tehát ha megteszed a magyar válogatott sikerét, akkor nem hétszerezhetsz, hanem húszszorozhatsz egy hazai győzelem esetén.

A maximálisan megnyerhető összeg 10. 000 HUF, ami megegyezik az Unibet üdvözlő bónuszának összegével, azonban nagy különbség, hogy míg utóbbinál forgatási követelményeket is teljesíteni kell a kiváltáshoz, a mostani akcióban a nyeremény azonnal jóváíródik a készpénzes számlákon, bármiféle forgatási követelmény nélkül az kivehető.

Vagyis ha sikerül eltalálnod a magyar-portugál kimenetelét, akkor 500 forintból nyerhetsz 10 000 forintot.

 

 

Részvételi feltételek

 • Az ajánlat csak új játékosok számára elérhető.
 • A játékban való részvételhez legalább 18 évesnek kell lenned.
 • Az ajánlat csak magyar játékosok számára elérhető.
 • Az ajánlat kiemelt oddsot biztosít teljes játékidős fogadásra (1x2) a Magyarország-Portugália mérkőzésen. Az ajánlat igénybevételéhez add hozzá választásodat a fogadószelvényhez, majd fogadj 500 HUF / 1.5 EUR / 1.5USD / 1.5GBP / 7 RON-nal 20.00-s oddson.
 • A megnövelt odds csak azt követően válik láthatóvá, hogy választásodat hozzáadtad a fogadószelvényhez.
 • Az ajánlat a mérkőzés kezdetéig elérhető.
 • Az ajánlat csak mérkőzés előtti fogadásokra érvényes.
 • Az ajánlat csak single fogadásokra vonatkozik.
 • A minimum/maximum tét 500 HUF / 1.5 EUR / 1.5USD / 1.5GBP / 7 RON.
 • A maximális nyeremény a minimum/maximum tét 20-szorosa. Pl: 500Ft feltett tét esetén a nyeremény 10 000Ft.
 • A bónusz igénybevételéhez legalább 2700Ft-tal (9 EUR / 9USD / 9GBP / 45 RON) kell feltöltened a számládat.
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel.
 • Ez az ajánlat nem kombinálható más üdvözlő bónuszokkal

 

>>>>>20-szoros szorzó a magyar-portugálra háromesélyben? Regisztrálok az UNIBETRE<<<<<

 

megosztom