EURO 2020

10 jó megérzés 34 milliót érhet a futball Eb-n

megosztom

A 24 válogatott hamarosan megkezdi küzdelmeit az Európa-bajnokságon, így itt az ideje a jóslásoknak! Partnerirodánk 10 kérdésre vár tökéletes tippet, cserébe pedig nem kevesebb, mint 100.000 eurót ajánl fel, vagyis nagyjából 34 millió forintot.

Június 11-én, pénteken a Törökország - Olaszország meccsel kezdetét veszi a 2020-as futball Európa-bajnokság. Ennek apropóján a Bwin egy ingyenes tippjátékra invitál minden focikedvelőt.

Partnerirodánk 10 kérdésre vár helyes választ, akinek pedig ezt sikerült teljesítenie, 34 millió üti a markát

A kérdések között szerepel például az, hogy ki nyeri az Eb-t, vagy ki lesz a gólkirály. De olyan érdekességeket is meg kell jósolnunk, hogy például hány öngól születik a torna folyamán vagy hány gól születik a legeredményesebb meccsen. Nem egyszerű megcsípni a gigantikus nyereményt, ellenben nagyon jó móka ez a játék, aminek óriási előnye, hogy ingyenes, csupán egy Bwines regisztráció szükséges hozzá.

Most egyébként különösen megéri csatlakozni a Bwinhez, hiszen a nagy múltú iroda az Eb-re való tekintettel 40.000 forintra (!) emelte meg a kezdő bónuszát, amely minden hatháromról csatlakozó játékos számára jár. 

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 40.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkora összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 40.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 40.000 HUF üdvözlő bónuszt


bwin

 

megosztom