Felkészülés

Lehet, hogy ez a hendi már túl nagy a németekre..

 • gb1
megosztom

A Nationalelfre ujjgyakorlat vár az oddsok alapján, de Lettország elég kellemetlen ellenfél.

Németország nemzeti tizenegye a düsseldorfi Merkur Spiel-Arena gyepén fogadja a letteket, nyolc nappal azelőtt, hogy Franciaország ellen megkezdené az Eb-menetelést. Amint az oddsok is mutatják, háromesélyes viszonylatban fogadhatatlan a meccs, hiszen Löw fiainak sikerére 1000 forint befektetésére 10 forintot fizet partnerirodánk.

{"headTitle":"Németország-Lettország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"18.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Lettország","odds":"41.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

A Nationalelfről most egy komoly siker viszi el a fókuszt, hiszen a német U21-es válogatott a történelme során harmadik alkalommal, a ljubjanai döntőben Portugáliát 1-0-ra legyőzve elhódította a korcsoportos Eb-címet. Persze a felnőtt csapatra is jó hatással lehet ez a siker, ahogy a szurkolók elvárásait is biztosan növelte a közelgő kontinensviadallal kapcsolatban.

A csapat az utolsó felkészülési meccset a szebb napokat is látott, jelenleg csak a világranglista 138. helyét elfoglaló Lettország ellen vívja. Ugyan az esélyek alapján nem nagyon kéne miről beszélni, de azért nem minden fenékig tejfel a Löw-legénység háza táján. Az utóbbi öt meccsükből csak kettőt nyertek meg és

márciusban vb-selejtezőn kikaptak Észak-Macedóniától, pár napja pedig Dánia ellen játszottak 1-1-es döntetlent.

Egy nagyon hosszú éra végnapjait láthatjuk, ugyanis Löw helyét Hansi Flick veszi át a szezon végén, a nagy kérdés pedig, hogy milyenre sikerül az utolsó nagy megmérettetés. Sokak megelégedésére a kapitány visszahívta a Bundesliga-asszisztkirály Thomas Müllert és Mats Hummelst is, ahogy a friss BL-győztes trió, Werner, Havertz és Rüdiger is a keretben van. A dánok elleni kísérletezés annyira nem vált be - akkor 5-4-1-es hadrenddel próbálkozott a tréner - és nagy kérdés, hogy továbbra is "igazi" csatár nélkül állnak-e majd fel.

[3555585] 2021-06-07 20:45:00 Németország - Lettországx
Tudtad? Neuer lesz a Nationalelf történelmének 13. játékosa és első kapusa, aki eléri a 100 válogatott meccset. Thomas Müller már a 102-re készül, aki Dánia ellen 2 és fél éves kihagyás után verekedte magát a csapatba.

Lettország az Eb-selejtező csoport utolsó helyén végzett többek között Lengyelország és Ausztria mögött. A csapat mindössze 3 egységet gyűjtött a lehetséges 30-ból, de azóta a vb-kvalifikációt is pocsékul indították 3 meccsen 1 pontot hozva, bár a törökök otthonában elért 3-3 azért elismerésre méltó. Mondjuk a prioritás most a Balti Kupán van, ahol viszont Litvánia ellen győzelemmel indítottak...Éppen ezért jelenleg aligha hiányzik nekik ez a meccs, hiszen 10-én már Észtország ellen játszanak.

A németeknek viszont úgy kéne egy önbizalom növelő siker, mint egy falat kenyér, hiszen hamarosan a magyarokat is felvonultató halálcsoportban küzdhetnek majd az Eb-n. Mivel azonban a -3-as hendire is csak 1,70 körül fizetnek, így inkább a gólokban látunk értéket. Löw a támadósor finomhangolása mellett a védelem stabilitását helyezheti majd fókuszba, így szerintünk ezúttal behúzzák a cipzárt, a gólok száma pedig nem haladja meg az 5-öt.

{"headTitle":"Németország-Lettország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 4.5 alatt","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3555585] 2021-06-07 20:45:00 Németország - Lettországx;

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 40.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 40.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 40.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom