Átigazolás

Ronaldo elköszönt a Juventustól? Ötszörös szorzót fizet, ha ide igazol

megosztom

Hosszadalmas búcsú (?) üzenetet tett közzé Cristiano Ronaldo. Távozik a Juventustól? Mutatjuk az oddsokat!

Hétvégén befejeződtek az európai topligák, így a sztárjátékosok egy kis pihenőre vonulnak, hogy aztán megkezdjék a felkészülést a nyári kontinenstornákra. Persze eközben a háttérben komoly tárgyalások is zajlanak, legalábbis azoknál a spílereknél, akiknél téma a klubváltás. 

Embed from Getty Images

 

A nyár egyik legnagyobb kérdőjele Cristiano Ronaldo jövője, az ötszörös aranylabdás portugál ugyanis könnyen elképzelhető, hogy elhagyja a Juventust. Bár a Serie A utolsó fordulójában a torinóiak - kis szerencsével - kiharcolták a Bajnokok Ligája-indulást, korábban pedig az Olasz Kupát és Szuperkupát is behúzták, összességében mégis elégedetlenek a szezonnal az Öreg Hölgynél, hiszen a bajnoki címet simán elbukták és a Bajnokok Ligájában is idejekorán búcsúzott a gárda. Mivel Cristiano Ronaldót három évvel ezelőtt éppen azért igazolta le a Juventus, hogy a BL-ben is sikereket érjen el, egyre többen beszélnek arról, hogy ez a Juve-projekt megbukott. 

Az elmúlt hetekben, napokban több olyan dolog is történt, amelyből arra lehet következtetni, hogy CR7 a nyáron továbbállhat a Juvétől. Múlt héten kapták lencsevégre, amit az egész gépjárműparkját kamionra pakoltatta és valahová elszállította. A bulvársajtó rögtön lecsapott a sztorira, viszont Ronaldo nem sietett cáfolni a felvetéseket. 

Aztán jött a hétvégi bajnoki, ahol a Juventus számára kötelező volt a győzelem Bolognában., azonban nagy meglepetésre Cristiano Ronaldo egyetlen egy percet sem játszott. A csapata így is nyert, de a portugál mellőzése váratlan volt. 

Legutóbb Cristiano Ronaldo egy terjedelmes és érzelmes posztot tett közzé az Instagram-oldalán. A posztot sokan búcsúüzenetként értékelték és tény, hogy lehet egy ilyen értelmezése is a bejegyzésnek, különösen azok után, hogy már egy ideje felröppent CR7 távozásáról szóló pletyka. Ronaldo összegzése valóban sokatmondó, nagyon úgy fest, mintha lezárna egy újabb fejezetet a karrierjében. 

"A topjátékosok élete fel-alá ingázik. Évről évre fantasztikus csapatokkal, különleges játékosokkal és ambiciózus célokkal kerülünk szembe, szóval mindig a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy a legmagasabb szinten maradjunk. Ebben az évben nem tudtuk megnyerni a Serie A-t, gratulálok az Internek, megérdemelték. Ezzel együtt is értékelnem kell azt, amit elértünk ebben a szezonban a Juventusszal. Az Olasz Kupa és Olasz Szuperkupa, valamint a gólkirályi cím boldoggá tesz, különösen, mert ebben az országban semmit sem könnyű megnyerni.
Ezekkel az eredményekkel elértem a célt, amit kitűztem magamnak az első napon, amikor megérkeztem Olaszországba: megnyerni a bajnokságot, a kupát és a Szuperkupát és emellett megszerezni a gólkirályi címet és a legjobb játékosnak járó díjat is.
Már korábban is mondtam, hogy nem én üldözöm a rekordokat, hanem a rekordok üldöznek engem. Azoknak, akik nem értik mire gondolok, nagyon egyszerűen: a futball egy csapatsport, de egyénileg tudjuk segíteni a csapatunkat, hogy az elérje a céljait. Mindig keresem, hogyan tudok többet és többet kitenni a pályára, ezekkel a rekordokkal a címek begyűjtése elkerülhetetlenné válik, az egyik nem létezhet a másik nélkül.
Szóval nagyon büszke vagyok arra, amiről az elmúlt napokban széles körben beszélnek: bajnok vagyok Angliában, Spanyolországban és Olaszországban, kupagyőztes vagyok Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; szuperkupa-győztes vagyok Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; gólkirály vagyok Angliában; Spanyolországban és Olaszországban; választottak meg a legjobb játékosnak Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; több, mint 100 gólt szereztem Angliában, Spanyolországban és Olaszországban.
Semmivel sem összehasonlítható érzés tudni, hogy minden országban otthagytam a névjegyemet, ahol játszottam és örömet szerezhettem a szurkolóknak. Ez az, amiért dolgozom, ez az ami mozgat engem és ez az, amiért az utolsó napig küzdeni fogok. "
-  Cristiano Ronaldo - 

 

A következő állomás: Párizs? 

A portugál támadónak 2022 nyaráig van érvényes szerződése a Juventusszal, így ingyen a Juve nem fogja odaadni senkinek sem. Hogy pontosan mennyit kérhetnek el érte, az jó kérdés, mindenesetre azért hatalmas összegekről nem álmodozhatnak. Viszont a leendő új klubnak Ronaldo fizetési igényét ki kell szolgálnia, erre pedig a jelenlegi gazdasági helyzetben kevés klub képes. 

A PSG lehet az egyik ilyen, a párizsiakat nem igazán ütötte meg a járvány, a csapatra pedig ráfér az erősítés, miután sem a BL-ben, sem a bajnokságban nem sikerült a csúcsra érniük. Ronaldo ugyan már túl van a zeniten, de Neymarral és Mbappéval elég félelmetes triót alkotnának és hát ugye ne felejtsük el azt az elképesztő marketingértéket sem, amit a portugál képvisel.

Valószínű az átigazolási díját egy nap alatt megkeresné a klubnak, így az igazi kérdés az lehet, hogy szakmailag hogyan látják ezt transzfert a Szajna-partján. 

Mino Raiola talán a legdörzsöltebb játékosügynök jelenleg a piacon, ő látja el Ronaldo képviseletét is. Az olasz menedzser korábban azt mondta, hogy CR7 még mindig a legmagasabb szinteken szeretne játszani, így csak a topligás csapatok jöhetnek szóba. Ezt arra replikázta, hogy bedobták Ronaldo nevelőklubjának, a Sportingnak a nevét is. 

Raiola szavai alapján tehát, ha távozás lesz, akkor valamelyik topliga lesz az. Anglia, Spanyolország, Olaszország kipipálva, maradt Németország és Franciaország. Mivel a németek közül senki nem akarja - és tudja - szerződtetni a 36 éves támadót, kizárásos alapon maradt a Ligue1. 

Akármi is lesz a sztori vége, arra azért ne számítsunk, hogy napokon belül választ kapunk a kérdésekre. Az Európa-bajnokság vége előtt egyetlen komoly átigazolási bejelentésre sem nagyon kell számolni, így Ronaldo jövője is a kontinenstorna után dőlhet el. 

Az Unibeten elérhetőek a Cristiano Ronaldóra vonatkozó átigazolási piacok és bizony, mintha arrafelé nem olvasnák a híreket. Ha engem kérdeztek, a Juventus 1.15-ös szorzójára bizony egy árva petákot sem tennék most, ellenben meglepne, ha a PSG szorzója kitartana ilyen magasan a következő hetekben is. 

{"headTitle":"Cristiano Ronaldo klubja ekkor - 2021. 09. 01","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus ","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United ","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Sporting ","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bármelyik MLS-klub","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}


*Ezt a fogadást az Unibet > Labdarúgás > Speciális > Vezetőedzők/Átigazolás útvonalon érheted el 


Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom