Premier League

Jövőre nem a Liverpool lesz a Manchester City első számú kihívója?

megosztom

Még csak éppen hogy véget ért Premier League 2020/2021-es idénye, de már fogadhatunk is a következő angol bajnokra.

Nem akármilyen izgalmak közepette fejeződött be az angol bajnokság vasárnap este. Az már ugyan korábban eldőlt, hogy a Manchester City megnyerte a Premier League-et és azt is tudtuk már, hogy mely csapatok esnek ki, de a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért még öldöklő küzdelem zajlott.

Nem is kellett csalódnunk, hiszen krimibe illő izgalmak után alakult ki a TOP4, a verseny egyértelmű vesztese pedig a Leicester City volt, amely a Tottenham elleni vereségével csak 5. helyen zárta a bajnokságot. 

A Leicester több, mint 250 napot töltött az első négy hely valamelyikén ebben az idényben, az utolsó pillanatban mégis elbukott. 

A nap nyertese egyértelműen a Chelsea volt, amely úgy tudott becsúszni a 4. helyre, hogy 2-1-re kikapott az Aston Villától. Hiába zárta győzelemmel az idényt, 25 év után először az Arsenal nem kvalifikálta magát egyik európai kupasorozatba sem, míg a West Ham United a szezon egyik meglepetéseként a 6. helyet megcsípve jövőre az Európa Ligában indulhat.

Na de ennyit a múltról, lássuk a jövőt, egészen pontosan a következő szezon végső győztesének piacait. 

Nem meglepő módon a következő szezon legnagyobb favoritja a címvédő Manchester City, amely mindössze 1,66-os szorzót kapott a bet365-től. Bár Pep Guardiola csapata nagyon elverte idén a mezőnyt, ez a szorzó azért mindenképpen alacsonynak tűnik egy ilyen kemény bajnoksághoz. 

Három szezont követően ezúttal már a nem a Liverpool számít a City első számú kihívójának, hiszen az oddsok alapján az aranyérem második számú esélyese a Chelsea lesz jövőre. 

Nem sokkal a londoniakat követi a Manchester United, amely idén ezüstérmet tudott szerezni, de 12 ponttal maradt le a városi rivális mögött. 

Az oddsrangsor 4. helyén a Liverpool következik, majd a Tottenham, Leicester City, Arsenal a sorrend. 

A szorzók is látható viszont, hogy a bajnoki címért zajló versenyfutás valójában maximum négyszereplős lesz jövőre is.

Te mit szólsz ezekhez a szorzókhoz? 

{"headTitle":"Premier League 2021/2022 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-14 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester United ","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool ","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham ","odds":"41.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leicester ","odds":"41.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Arsenal ","odds":"81.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Everton ","odds":"101.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom