Sztártipp

Egy lottó árából 21 milliót hozhat Owen tippsora az utolsó PL-fordulóban

megosztom

Az angolok egykori aranylabdása ezúttal is bátor tippeket küld csatába. Vajon sikerül túljárnia a fogadóirodák eszén?

Magyar idő szerint vasárnap 17 órakor kerül sor a 2020/21-es Premier League szezon utolsó fordulójára, és hagyományosan, egyszerre zajlik majd a 10 mérkőzés. Bár a bajnok kiléte már régen eldőlt és a kieső helyen tanyázók sem menekülhetnek már meg, de azért maradt még izgalom a zárófordulóra, hiszen a harmadik és kilencedik hely között nagy a tülekedés a Bajnokok Ligája, illetve Európa Liga indulást érő pozíciókért. 

A Liverpool és a Chelsea meccseit már górcső alá vettük és vasárnap reggel újabb találkozókról is olvashattok majd oldalunkon, és természetesen nem hiányozhat a repertoárból a jó öreg Michael Owen tippjei sem. Az angol legenda nem csak a pályán volt nagyon ügyes, de a sportfogadáshoz is elég jó érzéke van, ugyanis az elmúlt hetekben sorra szállította a kiválóbbnál kiválóbb nyerőtippeket. Lássuk, hogy az utolsó fordulóra miket eszelt ki!

{"headTitle":"Premier League, 38. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-23 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leicester - Tottenham: Tottanham nyer","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Wolverhampton - Manchester United: MU 1-0-ra nyer","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"West Ham - Southampton: West Ham nyer és mindkét csapat betalál","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Sheffield - Burnley: Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Fulham - Newcastle: Newcastle nyer és mindkét csapat betalál","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Leeds - West Brom: Leeds nyer és mindkét csapat betalál","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Arsenal - Brighton: 1.5 gól alatt","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Aston Villa - Chelsea: Chelsea 0-ra nyer","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Liverpool - Crystal Palace: Mo Salah bármikor gólt lő","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Owent nem úgy ismerhettük meg, mint aki a visszafogott tippjeiről híres. Az utolsó fordulóban sem változtatott a taktikáján és ismét a nagyobb szorzókat vette célba. Mondhatni, van itt minden, mi szem-szájnak ingere. 

Ha valaki esetleg ezt poénból még össze is kombizza, az szerény 69907-es (!) eredőt kap a    -nél. Ezt egy lottó árával (300 forint) megjátszva is 21 milliót nyerhet.

(Igen, a szemfülesek kiszúrhatták, hogy egy meccs hiányzik, valamiért a City-Evertont kihagyta)

 

Szerintetek hány tippje jön be Owennek?
 


Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom