Német Kupa

Gulácsi vs Haaland - tippek a DFB Pokal-döntőre

 • gb1
megosztom

Napokon belül másodszor néz farkasszemet a két óriás, de vajon a Lipcsének sikerül bosszút állnia a Dortmundon?

A hét egyik legnagyobb összecsapását Németországban játsszák, mégpedig a berlini Olimpiai Stadionban - a DFB Pokal-döntőben a Lipcse először, a Dortmund pedig ötödik alkalommal próbálja elhódítani a trófeát. Gulácsiéknak nem ismeretlen a terep, hiszen 2019-ben már eljutottak a fináléig, ahol aztán a Bayern simán verte őket. Az oddsok alapján most minden esélyük meg lesz, hogy az első komoly diadalt elérjék a klub rövidke, 12 éves történelmében, hiszen mind a háromesélyes, mind a végső győzelem piacon totál egálra állnak a felek.

{"headTitle":"RB Leipzig-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leipzig","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Végletekig kiélezett harcra van kilátás, amiből pár nappal korábban már kaptunk egy kis ízelítőt, hiszen a bajnokságban a szezon egyik legjobb meccsét játszották. A BVB Haaland nélkül is 2-0-ra elhúzott, aztán jött a fordulat, hiszen a Bikák egyenlítettek, de az utolsó percekben Sancho eldöntötte a meccset. Nem ez volt az első gólgazdag összecsapásuk, hiszen az elmúlt 4/3 egymás elleni legalább 4 találatot hozott, bár a tét miatt ezúttal lehet, hogy óvatosabbak lesznek majd a csapatok.

Tudtad? A Borussia Dortmund az utóbbi 26/24 Német Kupa meccsén nem kapott ki!

A felállások tekintetében a legnagyobb változás, hogy az idény során 38 tétmeccsen 37 gólt és 11 asszisztot termelő norvég fenomén, Erling Haaland kisebb sérüléséből kipihenve újra a kezdőbe várható. Sancho visszatérése is remekül sikerült, Reyna és Akanji játék viszont kérdéses. Ami fix, hogy Szoboszlait továbbra sem láthatjuk, de legalább már edzésbe állt a magyar középpályás.

[3550911] 2021-05-13 20:45:00 RB Leipzig - Borussia Dortmundx

Szembetűnő, hogy sem a Dortmund, sem a Lipcse nem kapott gólt rendes játékidőben az idei Pokal-kiírás során, ez is azt támasztja alá, hogy nem várható annyira nyílt meccs, mint a bajnokijukon.

Az egymás elleni stat alapján ugyanakkor a Darazsak felé billen a mérleg, hiszen az utóbbi 6/5 találkozót megnyerték Gulácsiék ellen. 

Érdekes, hogy mindkét tréner az utolsó harcra készül csapata élén, bár ez a faktor fogadási szempontból nem annyira lényeges. Ami inkább, hogy a BVB az utóbbi 43 tétmeccsén betalált, nagyban köszönhetően a Haaland-Sancho duónak, amely vitathatatlanul a világ egyik legveszélyesebb támadó duója jelenleg. Gulácsi tehát mozgalmas estére számíthat és úgy véljük, hogy az oddsmesterek inkább a Dortmundban hagyták az értéket.

{"headTitle":"RB Leipzig-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kupagyőztes - Dortmund","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dortmund megnyer legalább egy félidőt - Igen","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Az első gól a 16. percben vagy utána születik meg","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3550911] 2021-05-13 20:45:00 RB Leipzig - Borussia Dortmundx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

 

megosztom