Serie A

Igen erős tippünk van az olasz élvonalból!

  • varin
megosztom

Csak egy eredménnyel buknánk a bombaformában lévő szárdok "bennmaradós" meccsén.

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

Ha az utolsó öt meccset nézzük, a második legjobb formában lévő Cagliari fogadja a szintén szebb heteket élő Fiorentinát. Noha a szárdok még kieshetnek a Serie A-ból, az öt meccsen szerzett 13 pont és a sorsolásuk megalapozhatja a nyugodt utolsó fordulókat.

{"headTitle":"Cagliari-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"3.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Pavolettiék a hétvégén hatpontos rangadót nyertek a Benevento ellen, amely találkozó arról volt hivatott dönteni, melyik csapat is kezdi meg a játéknapot kiesőhelyen. Mivel a szigetlakók le tudták győzni a Boszorkányokat, előnyük 4 pontra duzzadt, ráadásul az egymás elleni eredményük is jobb.

Cagliariban nyugodt szívvel számolhatnak azzal, hogy már csak két pont kell a bennmaradáshoz, hiszen a Benevento szerda este Bergamóba látogat, ahol csak a különbség lehet kérdés.

Ha minden a papírforma szerint alakul és mondjuk remi lesz az esti meccs a Sardegnában, akkor a Cagliarinak a Milan vendégeként, illetve hazai pályán a Genoa ellen kell összesen 1 pontot szereznie a biztos bennmaradáshoz, miközben a Beneventónak például a Torino vendégeként kéne nyernie.

Valószínűleg a szárdok a parádés öt meccsnek köszönhetően már nem kerülhetnek komoly bajba, de azért a Fiorentina ellen kéne egy szalonremi számukra. Iachini tanítványai négy meccsen nyolc pontot zsebeltek be, hétvégén a Laziót győzték le, így a Violák tényleg már csak matematikailag eshetnek ki.

A Betclic ajánlata, mely szerint úgy fogadunk a döntetlenre, hogy Cagliari-siker esetén a tétünk visszajár, nagyon biztonságos. Egyik csapatnak sem rossz itt a döntetlen, a Fiorentina pedig az eredménytől függetlenül a forduló után már biztos bennmaradó lesz, ha a Benevento nem veri meg az Atalantát.

Benne van ugyan a hazai siker is a meccsben, de a Fio-sikerre mi sok esélyt nem adnánk, ahogyan a két utolsó szardíniai látogatásán sem tudott pontot szerezni a Fio.

A tipp értelmezése: Cagliari-győzelem esetén a feltett tétünk visszajár, döntetlennél nyerünk, vendégsikernél veszítünk.

{"headTitle":"Cagliari-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-12 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari no bet: Draw (döntetlen)","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3428937] 2021-05-12 18:30:00 Cagliari - Fiorentinax;
megosztom