Serie A

Ezt a meccset nem érdemes kihagyni! - tipp az olasz rangadóra

  • varin
megosztom

Nem nagyon van jelenleg termékenyebb csapat a Fiorentinánál és a Laziónál. Garantált gólok az egymás elleni meccsükön?

Volt igazán nagy rangadó is a Fiorentina-Lazio csörte, ám mint ez az oddsokból is látszódik, mára azért már átvették a rómaiak az uralmat. A szombat esti összecsapás azonban még mindkét együttes számára fontos, a Fiorentina elvileg még kieshet, a Lazio pedig harcol a BL-helyekért.

{"headTitle":"Fiorentina-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"3.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Igencsak bosszantó 90 percen van túl a Fiorentina, hiszen Bolognából úgy hozott el 1 pontot, hogy háromszor is vezetett, ám Rodrigo Palacio háromszor is válaszolni tudott a Violák góljára. Tény, hogy a Fio 14. helye és 35 pontja nem néz ki rosszul, de ha azt nézzük, hogy a mögöttük lévő csapatok közül a Torinóra hozható meccs vár, míg a Cagliari és a Benevento egymással találkozik, akkor azért nem lélegezhetnek még fel Iachini fiai.

A Fio helyzetét ráadásul nehezíti, hogy a Lazio után Szardíniára utazik, majd fogadja a Napolit, márpedig ha ezen a három meccsen 0 pontot szereznek Ribéryék, még lehet, hogy elő kell venni a számológépet - ezért is különösen fájó a Bolognában hagyott két pont.

Ha érdekel a legnagyobb elérhető bónusz, kattints a részletekért!

Ami a Laziót illeti, hatalmas bravúr kéne a top4-hez, ezt jelzi a Bet365 4-szeres szorzója is a BL-indulásra. A Sasokra vár még római rangadó, máskülönben viszont hozható meccseik lesznek, így van értelme küzdeni. A harc és küzdés pedig jellemző is volt a rómaiakra az elmúlt hetekben, hiszen utolsó nyolc bajnokijukból hetet megnyertek, amelyek közül igaz, hogy majdnem mind kötelező jellegű volt, mégis szépen mutat az a 21 gól.

Nem nehéz ebben a párharcban gólparádét látni, nem véletlen, hogy a fogadóirodák is 3.0-ra húzták meg az egál gól line-t.

A Lazio meccsein 3,3, a Fiorentináén 3,0 gól esik meccsenként. Mindemellett az utolsó tíz Fio-meccsen úgy esett átlagosan 4,1 gól, hogy minden alkalommal betalált mindkét csapat.

A két csapat elmúlt három meccse egyaránt 2-1-es római sikerrel végződött, sok-sok lappal fűszerezve. A Fiorentina esetében azonban legyünk óvatosak a kártyákkal, így maradjunk inkább a gólos megoldásoknál. Látványos adok-kapokra számíthatunk, ahol potyognak majd a találatok, és olyan 1-3, 2-3 körüli végeredménnyel remélhetőleg mindkét ötletünk zöldül.

{"headTitle":"Fiorentina-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Multigoals: 4-5","odds":"3.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Total & Both teams to score: Over 2.5 + Yes","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428860] 2021-05-08 20:45:00 Fiorentina - Laziox;
megosztom