NB I

Furcsa lenne, ha elmenne ez a tipp a Kövesd-MTK meccsen

megosztom

Pénteken az MTK - Mezőkövesd találkozóval elrajtol az utolsó forduló az OTP Bank Ligában.

Izgalmakban nem volt hiány az idei NB I-es szezonban, hiszen gyakorlatilag az utolsó pillanatig akadtak megválaszolatlan kérdések. Ezek közül viszont a legtöbb megválaszolásra került a múlt héten, így az utolsó, 33. fordulóra kevés érdemi tét maradt.

Az Mezőkövesd - MTK meccs egyik azoknak a találkozóknak, ahol nincs valódi tét, mert az hogy egy csapat a 6 .vagy a 9. helyen végez, talán már nem olyan nagy szó egy olyan párosításban, ahol a bent maradás volt mindkét együttes szezon előtti célja.

Csapathírek

A két csapat szezonbeli két bajnokiján összesen egyetlen gól esett, vagyis nem éppen látványos és érdekes találkozókat vívtak a csapatok. Erre most ráerősíthet az is, hogy egyik fél sincs jó formában, sőt kifejezetten gyengélkedett mindkét együttes az utóbbi hetekben. A Mezőkövesd hat forduló óta nyeretlen, az MTK pedig mindössze egy győzelmet ért el ugyanebben a hat fordulóban.

[3371119] 2021-05-07 20:00:00 Mezőkövesd Zsóry - MTK Budapestx;5

Mire érdemes fogadni?

Az 1x2-es szorzók alapján eléggé háromesélyes ez a találkozó, ami már eleve óvatosságra inthet minket. A gyenge formák csak ráerősítenek erre, így mi ezúttal más típusú piacokon nézelődnénk.  A tippek kiválasztásának nem szabad megfeledkezni arról, amivel kezdtük az elemzésünket, vagyis, hogy minimális a meccs tétje. Ez mindenképpen egy befolyásoló tényező, ami megváltoztatja a körülményeket, ezért érdemes lehet ott keresgélni, ahol a bukmékerek a statisztikákat hívják segítségül az oddsok megállapításához.

Az Unibeten egyedülálló módon fogadhatunk büntető lapokra a magyar meccsekre is. Az iroda +/- 5,5-ös határt húzott meg erre a találkozóra, ami abból a szempontból indokolt, hogy a Mezőkövesd 2,8, az MTK pedig 2,5 sárgát gyűjt be átlagosan meccsenként.

Most viszont egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, hogy paprikás lesz a hangulat, éppen ezért ez a határ szerintünk kontrázható. Hat sárgát egy tét nélküli meccsen azért nehéz összegyűjteni, márpedig erre az opcióra közel 1.90-es szorzót kapunk. Óvatosabb duhajoknak egy 'banker' tippnek az U 6.5 büntetőlap is bejöhet, amire 1.45-ös szorzót fizetnek.

{"headTitle":"Mezőkövesd - MTK ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-07 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok száma 5,5 alatt ","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lapok száma 6,5 alatt ","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE
ÉS KÉREM A 10.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<

[3371119] 2021-05-07 20:00:00 Mezőkövesd Zsóry - MTK Budapestx;
megosztom