Európa Liga

Összejön-e az angol házi döntő az Európa Ligában?

  • Tomihmv
megosztom

Ez a legnagyobb kérdése ugyanis az Arsenal-Villarreal EL-elődöntő visszavágójának.

Mivel a másik ágon (Roma-Manchester United) borítékolható, hogy angol csapat kerül a fináléba, az Arsenal-Villarrealon az a tét, hogy a szigetlakók házi döntőt tudnak-e rendezni a második számú európai kupasorozatban. Az odavágón a spanyolok 2-1-re nyertek, így ők várják előnyösebb helyzetből a visszavágót, ugyanakkor az Ágyúsoknak már az 1-0-s eredmény is elég lehet az üdvösséghez.

A hazaiaknak a hétvégén sikerült lezárniuk a három tétmeccsből álló nyeretlenségi sorozatukat, hiszen 2-0-ra tudtak nyerni a Newcastle vendégeként. Avagy Artetáék pozitív előjelekkel várhatják a visszavágót, igaz, Ceballosra eltiltás, míg David Luizra sérülés miatt nem számíthatnak. Ugyanakkor jó hír, hogy Tierney és Lacazette kedden már teljes értékű munkát tudott végezni, így kettejüket bevetheti a spanyol tréner.

Ami a vendégeket illeti, a Villarreal két vereséget követően kétszer tudott nyerni, előbb ugye az Arsenalt fektette két vállra, majd vasárnap a Getafe együttesét győzte le 1-0-ra. A jó forma mellett biztosan csak a sérült Iborrára és az eltiltott Capouéra nem számíthat Emery, míg Foyth szereplése kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


betclic

Az odavágón a spanyolok voltak jobbak, gyakorlatilag el is dönthették volna a továbbjutás kérdését, azonban Ceballos piros lapja után mégis ők kaptak gólt, és tették maguknak nehézzé a visszavágót, illetve Capoue is ezt követően került a kiállítás sorsára.

Mindezek tükrében gyakorlatilag bármi benne van a visszavágón, az viszont biztos, hogy újfent egy feszült, szoros meccsre lehet számítani. Az Arsenalnak élet-halál ez az ütközet, hiszen a bajnokságából jövőre biztosan nem tudja kvalifikálni magát Európába, így csak az EL-megnyerése esetén játszhat a következő idényben a nemzetközi kupaporondon. A vendégek is természetesen roppant fontos a meccs, illetve ott van még Emery, aki extra motivált lesz, pláne, hogy korábbi kenyéradóját ütheti el a finálé kapujában.

Így pedig szerintünk büntetőlapokra lehet érdemes fogadni a felek második felvonásán. Az odavágón kilenc büntetőlap (többek közt két piros kártya) került kiosztásra, és ugye az csak az első meccs volt. A játékvezető ráadásul az a Vincic lesz, aki nem rest, ha lapokat kell kiosztania, például a múlt heti hazai kupameccsén 10 sárgát és egy piros kártyát szórt ki. Vagyis az előjelek alapján jó esély mutatkozik arra, hogy over 45 büntetőlap (a sárga lap értéke 10, a piros lap értéke pedig 25 pont, egy játékos maximum 35 büntetőpontot szerezhet) kerül kiosztásra, amit tehát érdemes lehet játékba küldeni partnerirodánkban.

{"headTitle":"Arsenal - Villarreal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőpontok száma: over 45","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3557708] 2021-05-06 21:00:00 Arsenal - Villarrealx;
megosztom