Sztártipp

Fogadási tippek Phil Taylortól? Lássuk!

megosztom

A 16-szoros világbajnok angol legenda az egyik szigetországi bukméker nagyköveteként is tevékenykedik, ennek apropóján pedig rendre megosztja tippjeit a Premier League-re. Lássuk, hogy miket eszelt ki a 10. fordulóra!

Már csak néhány óra és folytatódnak a Premier League küzdelmei, méghozzá a 10. fordulóval. Négy nem akármilyen mérkőzést találunk a menüben, az esélyeket korábban már górcső alá is vettük, most pedig lássuk, hogy milyen fogadási ötletekkel állt elő a stoke-on-trenti legenda. 

Taylor egy Twitter-bejegyzésében osztotta meg a tippjeit. Úgy véli, hogy Dimitri Van den Bergh, Jonny Clayton és Jose de Sousa esetében is jó befektetés a 180-akra fogadni. 

A versenyt szponzoráló Unibet Van den Bergh és Clayton esetében 4.5-ös line-t, míg De Sousára 5.5-öset állapított meg - de mindhárom játékos esetében arra is van lehetőségünk, hogy lejjebb vigyük a line-t, természetesen alacsonyabb oddsért cserébe. 

Az idei Premier League során egyébként ők hárman termelték eddig a legtöbb 180-at, így nem véletlen, hogy Taylor ezeket a tippeket választotta. 

 

Szerintetek hány tippje jön be Taylornak?

 

{"headTitle":"Phil Taylor tippjei","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Van den Bergh 180-as dobásai 4.5 felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Clayton 180-as dobásai 4.5 felett","odds":"2.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"De Sousa 180-as dobásai 5.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Aki esetleg kombiban szeretné megjátszani a tippeket, úgy több, mint 8-szoros kasszával kecsegtet ez a hármasfogat. 
 

 

Fogadj a Premier League-re és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom