Bajnokok Ligája

Íme a legvalószínűbb eredmények a két BL-elődöntőre

megosztom

Kedden és szerdán játsszák a Bajnokok Ligája elődöntőinek első felvonását. Megnéztük, melyek a legvalószínűbb végeredmények a fogadóirodák szerint.

Kattints a részletekért!

>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<

 

Real Madrid - Chelsea

A 13-szoros bajnok Real Madrid és az angol Chelsea csörtéje teljesen kiszámíthatatlan mérkőzésnek tűnik, a találkozó beharangozójában éppen ezért nem piszkáltuk meg a hagyományos piacokat és inkább próbáltunk olyan tippeket vadászni, amelyek a végeredménytől kevésbé függenek.

Ha már végeredmény, a pontos eredmények piacán meglehetősen szomorú kimeneteleket találunk a legesélyesebb forgatókönyvek között, ugyanis az öt legvalószínűbb végeredmény között csak nagyon kevésgólos kimeneteleket találunk.

A legkisebb szorzója - tehát a legnagyobb valószínűsége - az 1-1-es eredménynek van, ezt követi a Real Madrid 1-0-s győzelme, majd a 0-0 és a 0-1, hogy végül a 2-0 is beférjen a maga közel 11-szeres szorzójával.

{"headTitle":"Real Madrid - Chelsea ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1 ","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"1-0","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"0-0","odds":"8.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"0-1","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2-0","odds":"10.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

PSG - Manchester City

Szerdán jön majd a PSG - Manchester City rangadó, ahol a fogadóirodák inkább Pep Guardiola együttese felé húznak. A párizsiak viszont az előző körben a Bayern München ellen is underdognak számítottak, aztán mégis kiejtették a címvédőt.

Ebben a párosításban már valószínűbbek a gólok, mint az előzőben, hiszen az öt legvalószínűbb végeredmény között három eredmény is gólváltást vár a csapatoktól. A legkisebb szorzót itt is az 1-1 kapta, amit a 2-1-es, majd a 0-1-es manchesteri győzelem követ. Bőven 10-es szorzó felett nyerhetünk, ha a City 2-0-ra nyerni tud a francia fővárosban és 12,50-es szorzót lehet megcsípni, ha Neymarék 2-1-es sikert aratnak.

{"headTitle":"PSG - Manchester City ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1 ","odds":"7.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"1-2","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"0-1","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"0-2","odds":"11.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2-1","odds":"12.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom