La Liga

Ezt már csak a Barca ronthatja el? - szorzók a spanyol bajnokra

  • mr.blonde
megosztom

Mindkét madridi gigász botlott a hétvégén, így a Barcelona némileg váratlanul nyerő helyzetben találta magát.

Azok után, hogy szombaton a Real Madrid csak 0-0-s döntetlent játszott a Betisszel, vasárnap este az Atlético Madrid 2-1-re kikapott a San Mamésben a Bilbaótól, így a Villarreal felett 2-1-es győzelmet ünneplő Barcelona a spanyol bajnokság egyértelmű favoritja lett. 

A katalánok a fordulót megelőzően is nyeregben voltak, hiszen vesztett pontok tekintetében vezették a bajnokságot, vagyis számolhattak azzal, ha minden meccsüket megnyerik, övék lesz az aranyérem. 

 

Embed from Getty Images

Az Atlético Madrid vasárnapi veresége azonban tovább javította a Barcelona pozícióját. Ha Messiék hozzák hét közben a Granada elleni elmaradt bajnokijukat, akkor pontszámban már a Matracosokat is beelőzik, ami azt jelenti, hogy a 35. fordulóban esedékes Barcelona-Atlético meccsen a gránátvörös-kékeknek akár egy döntetlen is elegendő lehet az üdvösséghez, ami komoly változás, hiszen idáig úgy kellett számolniuk, hogy azt a meccset mindenképpen meg kell nyerniük. 

A fogadóirodák hétfő reggelre meg is vágták a végső győztes kínált szorzókat és immáron a Barcelona végső sikere csak egy 1,50-es szorzót fizet. Az Atlético szorzója 3,25-re emelkedett, míg a Real Madridé 9.00-szeresre hízott fel, vagyis a blancók az oddsok alapján kiszálltak a versenyből. Érdekesség, hogy a bombaformában játszó és szintén látótávolságon belül lévő Sevillának semmi esélyt nem adnak a bukik, az andalúzok aranya 21-szeres szorzóval fogadható.

 

A Barcelona csütörtökön a Granadát fogadja a Nou Campban, majd május 2-án a Valencia otthonába látogat. Ez utóbbi találkozó tartogathat izgalmakat, hiszen a Barca legutóbb 2-0-ra kikapott a Mestallában, ősszel pedig csak 2-2-es döntetlent játszott odahaza a Denevérekkel. 

Az Atlético hétvégén a kiesés elkerüléséért harcoló Elche vendége lesz, a Real Madrid pedig az Osasunát fogadja, de a blancók a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben is pályára lépnek.

Szerinted eldőlt a spanyol bajnokság? 

{"headTitle":"Végső győztes - La Liga 2020/21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-29 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sevilla ","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

328598

 

megosztom