Serie A

Megérte kivárnunk az oddsmódosítást - tipp a rangadóra

  • varin
megosztom

Hatpontos BL-derbit rendeznek a Maradonában, ebből a tippből pedig tanulhatunk is a remélt nyeremény mellett.

Bármilyen fogadási piacról is legyen szó, rendkívül fontos hangsúlyozni, hogy mennyire fontos készen várni egy oddsot, piacot. Erről néhány hete már bővebben is írtam, a mostani olasz tipp pedig hasonló gondolatmenet mentén született.

{"headTitle":"Napoli-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Napoli-Lazio rangadó ugyanis nem kis téttel bír, mindkét fél a BL-helyeket szeretné megkaparintani. A bíróküldés hamar meg is mondta, hogy magas line-ra számíthatunk ebben az esetben, hiszen Marco Di Bello szórta ki idén holtversenyben a legtöbb piros lapot, de a sárgái is kereken 5-ös átlagot mutatnak meccsenként.

Noha a Napoli nem tartozik a kemény csapatok közé, az Inter elleni rangadón egymaguk hoztak 5 sárga lapot, de a korábbi rangadóikon is képesek voltak szépen termelni. A Lazio esetében pedig nem is szükséges lefutni ezeket a köröket, hiszen a Sasok a teljes Serie A legtöbb sárgáját gyűjtötték be a 2020/21-es szezonban.

Ezek után a Bet365 egy 5.5-ös határral jelentkezett, amely nekem kicsit magasabbnak látszott a reálisnál. Az alatt opció 1.90-es szorzóját fel is verték gyorsan a fogadók 2.10-re, én pedig tűkön ülve vártam, hogy átforduljon az egál line 5.0-ra. Mivel ez megtörtént, így már találhatunk értéket az overben.

Egy ilyen fontos rangadón, Di Bellóval, úgy, hogy a két csapat első meccsén is volt 7 figyelmeztetés, nehéz elképzelni, hogy 5 lap alatt maradjanak, akkor pedig már nem érhet minket probléma.

Legyen bármennyire is csábító tehát egy meccs bármelyik kimenetel, ha az odds végül nem találkozik az általunk reálisan meghatározott számmal, nem szabad fogadásra adnunk a fejünket.

{"headTitle":"Napoli-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5 lap felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428961] 2021-04-22 20:45:00 SSC Napoli - Laziox;
megosztom