Tenisz

Erős kombit raktunk össze csütörtökre

  • Cipolla
megosztom

Az alábbi cikkben ellátogatunk Barcelonába és Belgrádba is, ahonnan három erős tippet hozunk. A három favorittal közel megduplázhatjuk a pénzünket.

Alex de Minaur - Stefanos Tsitsipas

Talán ez a legegyértelműbb meccs a holnapi napon. A görög ihletett formában teniszezik, a monte-carlói győzelme után, Barcelonában a bemutatkozó meccsén is átgázolt az egyébként remek formában levő Munaron. Most érkezik a kemény pályán otthonosan mozgó Alex de Minaur, aki sok mindenben nem reménykedhet. Salakon egyébként is évek óta gyengén muzsikál, Bublik a szerdai napon pedig rengeteg hibával segítette, de egy igazi salakjátékos ellen nincs esélye. Tsitsipas valószínűleg könnyedén fog rajta átlépni

Albert Ramos-Vinolas - Andrej Rublev

Döcögősen indult az első fordulós meccse Rublevnek, de azért sima kettőben sikerült legyőznie a szerencsés vesztes Gaiót. Az összesen 7 vesztett game-je sajnos eggyel több, mint aminek mi minimálisan örültünk volna, ettől függetlenül túljutott komolyabb probléma nélkül az első körön és jöhet a spanyol vetélytársa. Ramos-Vinolas egy elég alacsony színvonalú meccset nyert az első körben a mindössze 17 éves, junior ranglistavezető Rune ellen, majd egy könnyebb ellenfél jött Mannarino személyében, aki salakon alig-alig tud meccset nyerni. Rajta könnyebben átlépett, ugyanakkor nincs olyan formában, hogy esélye legyen a még döcögősen kezdő orosszal szemben, így Rublev győzelmét várjuk. Rublev nem kezdett nagy tenisszel Monacóban sem, ugyanakkor a döntőig eljutott, így a csütörtöki meccstől sem kell félteni.

Aslan Karatsev - Aljaz Bedene

Belgrádból hozzuk az utolsó tippet, ahol Karatsev erőnyerő volt az első körben, úgyhogy most mutatkozik be. Az orosz idén robbant be abszolút a köztudatba, rettentő nagy ütéseiről híres, ugyanakkor képes túlütni is magát. Múlt héten Tsitsipas ellen esett ki, nem igazán volt esélye, de manapság a görög ellen ez elég sok emberről elmondható. Előtte Musettit könnyedén győzte le, ahol érvényesültek az ütései. Tavaly, először salakon robbant be, ahol sorra nyerte a Challenger tornákat, úgyhogy egyáltalán nem kell félteni salakon sem Karatsevet.

Bedene óriási küzdelemben, meccslabdákat hárítva jutott túl Kordán. Hozta azt a játékát, amit nagyjából vártunk tőle, ugyanakkor nehéz elképzelni, hogy most még nagyobb underdogként borítsa a papírformát. Karatsev kezében lesz a meccs, mi bízunk az oroszban, hogy nem üti világgá a labdákat.

Összességében közel kétszeres szorzót kapunk az alábbi három favoritra a Pinnacle irodában.

{"headTitle":"Tenisz Kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-22 11:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.94","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tsitsipas","odds":"1.151","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Rublev","odds":"1.196","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Karatsev","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom