La Liga

Picit vakon vannak az irodák, ezt kihasználnák a Real meccsén

megosztom

Egy újabb pontvesztés a bajnoki címébe kerülhet a Real Madridnak, amely szerdán az újonc Cadiz otthonában lép pályára.

Két 0-0-s mérkőzésen van túl a Real Madrid csapata, ám amíg a liverpooli remivel egy BL-elődöntőt harcolt ki a gárda, addig a Getafe elleni döntetlennel nagyon fontos pontokat hullajtott a bajnoki versenyfutás szempontjából. A királyi gárda szerda este a Cadiz otthonában javíthat, ám Zidane alakulatának nem lesz egyszerű dolga, hiszen az újonc kiscsapat több nagycsapat orra alá is borsot tört már korábban, mást ne mondjunk, októberben 1-0-ra nyerni tudott a Real Madrid ellen is.

Csapathírek

A sűrű program mellett - vagy miatt - a Real kerete folyamatosan bajlódik a hiányzókkal is. A szerdai meccsen is több kulcsember hiányzik majd a pályáról: Sergio Ramos, Kroos, Modric, Hazard, Vazquez, Valverde és Mendy sincs a meccskeretben, visszatér viszont az eltiltását letöltő Casemiro és Nacho, a betegségből felépülő Varane.

Különösen a középpálya lehet így problémás, hiszen Kroos és Modric is világszintű focit tett ki a pályára az elmúlt hetekben, az pedig a Getafe ellen látszódott, hogy a helyzetkialakítás terén akadozott a madridi gépezet.

bet365

Mire érdemes fogadni?

A gondok ellenére a Real Madridnak nincs több tere a hibázásra, vagyis ezt a meccset be kell húznia. Csakhogy a Cadiz igazi 'óriásölő', egy rendkívül szívós és taktikus csapat, amely nagyon drágán adja csak a pontokat.

Az idei Real Madridra eleve nem jellemzőek a nagyarányú győzelmek, de a mostani hiányzók ismeretében ez különösen igaz lehet. Véleményünk szerint a vendégek alacsony szorzójában nem találunk értéket, vagyis inkább más oldalról közelítenénk meg a találkozót.

Szerintünk benne a pakliban, hogy a Cadiz meglepetést okozhat, de az mindenképp, hogy szoros meccsre kényszeríti a blancókat. Ezt a gondolatmenetet egy hazai hendikep illetve egy győztes pontkülönbség opciókkal lehet megtámogatni.

Érdemes lehet a lapok piacán is nézelődni. A bukik +/-3,5-re lőtték be a kártyák számát, ami a csapatok szezonbeli átlaga alapján korrekt is. A meccset fújó játékvezető azonban 4,7 sárga/meccses statisztikával vezet az idei bajnokságban. Ehhez hozzávesszük, hogy egy szenvedős, küzdős meccsre számítunk, így hajlunk az over felé.

A nagyobb szorzók kedvelőinek érdemes a játékos lapok piacain is szétnéznie, mert találunk érdekességeket. A bukiknál ugyanis van egy kis lemaradás, mert olyan játékosokra kínálnak szorzókat, akik nincsenek is a meccskeretben.

A középpályán a biztos kezdő Isco szorzója például elég csábító, hiszen a spanyol jóval nagyobb oddsot kapott, mint a hiányzó Kroos, Modric, Valverde trió.

{"headTitle":"Cadiz - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-21 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólkülönbség - Real Madrid 1 gól különbséggel nyer ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Cadiz +1,5 ","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Büntető lapok 3,5 felett ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Isco lapot kap ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted mire érdemes fogadni ezen a meccsen? 

[3424342] 2021-04-21 22:00:00 Cadiz - Real Madridx;
megosztom